Κατηγορίες
Basket

Ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο με ματς…φωτιά!

Με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια ξεκινάει ο β’ γύρος της Α2, με τη μάχη της ανόδου αλλά και της παραμονής στην κατηγορία να έχουν πάρει… φωτιά.

Όπως αναφέρει το basketblog.gr, ο πρωτοπόρος Ιωνικός Νικαίας φιλοξενεί στο κλειστό του “Πλάτωνα” τον Απόλλωνα Πατρών και θέλει να ξεκινήσει εντυπωσιακά το β’ γύρο του πρωταθλήματος και να κάνει ένα ακόμα βήμα για την απευθείας άνοδο και την επιστροφή στη Basket League.

Εντός έδρας αναμέτρηση έχει και ο Ηρακλής, ο οποίος φιλοξενεί στο Ιβανώφειο το ανεβασμένο φέτος Ψυχικό, το οποίο προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Κοροίβου και ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη χωρίς άγχος.

Την εντυπωσιακή του πορεία θέλει να συνεχίσει και στο β’ γύρο ο Ερμής Αγιάς, με τους “Θεσσαλούς” να υποδέχονται την Ευρώπη Πευκοχωρίου και θέλουν να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την είσοδο τους στα playoffs.

Ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται στο Αιγάλεω, εκεί όπου ο ανανεωμένος Διαγόρας Δρυοπιδέων με τον Γιώργο Σκαραφίγκα στον πάγκο υποδέχεται τον Αμύντα, με τις δύο ομάδες να θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα για να παραμείνουν σε τροχιά playoffs.

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει η Καστοριά, η οποία φιλοξενείται στο Μεσολόγγι από τον Χαρίλαο Τρικούπη, την ομάδα με την καλύτερη φόρμα από τότε που ανέλαβε ο Ντίνος Καλαμπάκος τα ηνία του συλλόγου.

Αμφίρροπο φαντάζει το παιχνίδι του Κοροίβου με την Καρδίτσα, με τους γηπεδούχους να θέλουν να πάρουν όσο το δυνατό περισσότερες νίκες στην έδρα τους με στόχο την αποφυγή των playoffs, την ώρα που η Καρδίτσα ψάχνει ένα μεγάλο “διπλό” για να ξεκινήσει ιδανικά το β’ γύρο.

Την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες και να πάρει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας έχει ο Ιπποκράτης, ο οποίος υποδέχεται τον Εθνικό και θέλει να πάρει την απαιτούμενη βαθμολογική ανάσα για να βρεθεί κοντά στη ζώνη των Playoffs.

Τέλος, μάχη για την παραμονή στην κατηγορία θα δώσουν η Καβάλα με το Μαρούσι, με τις δύο ομάδες να “καίγονται” για το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:

Κω 11.00 Ιπποκράτης-Εθνικός Δαρλαμήτσος-Σταθόπουλος-Τσιμπούρης (Βιντζηλαίος)
ΚΓ Αγιάς 17.00 Ερμής Αγιάς-Ευρώπη Πευκοχωρίου Παφίλης-Ταρενίδης Κ.-Παπαγερίδης (Αγορογιάννης)
Μεσολογγίου 17.00 Χαρίλαος Τρικούπης-Καστοριά Μαγκλογιάννης-Σκούτας-Κάρδαρης (Πατσαντζόπουλος)
Νίκαιας «Ο Πλάτων» 17.00 Ιωνικός Ν.-Απόλλων Π. Μαλαμάς-Κοντίλης-Κυριακόπουλος (Τεφτίκης)
Αλ. Δημόγλου 17.00 Καβάλα-Μαρούσι Πουρσανίδης Κ.-Λόρτος-Τσιρτσιμάλης (Μπρίγκος)
Ήλιδας 17.00 Κόροιβος-Καρδίτσα Μπίκας-Καλογερόπουλος Φ.-Γιακείμη (Κωστής)
Ιβανώφειο 17.00 Ηρακλής-Ψυχικό Ταρενίδης Στ.-Ευφραιμίδης-Ντούρας (Αστρεινίδης)
Στ. Βενέτης 17.00 Διαγόρας Δρ.-Αμύντας Θεονάς-Παπαθανασίου-Σπυρόπουλος (Άκελ)

Η βαθμολογία ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected