Super League 1

Αδιαπέραστο εμπόδιο ο Λεβαδειακός για τον ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 στην έδρα του Λεβαδειακού και σε συνδυασμό με τη νίκη του Ατρομήτου, βρίσκεται πλέον πέντε βαθμούς πίσω από τους Περιστεριώτες. Λανθασμένη απόφαση για οφσάιντ σε ανατροπή του Χατζηγιοβάνη στην περιοχή.

Χωρίς να πιάσει καλή απόδοση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά έχοντας και πάλι δικαιολογημένα παράπονα για πέναλτι που δεν του δόθηκε, ο Παναθηναϊκός έμεινε στο μηδέν με τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά, χάνοντας σημαντική ευκαιρία για να κάνουν ακόμα ένα βήμα προς τον στόχο που είναι η 5η θέση.

Από την άλλη οι Βοιωτοί με τον βαθμό αυτό έφτασαν τους 13 βαθμούς παραμένοντας στην προτελευταία θέση, ωστόσο έδειξαν σφυγμό και κοιτάζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, ενώ στο «τριφύλλι» έφτασαν τους 28 και αν κερδίσει ο Άρης τον ΠΑΣ Γιάννινα θα τους περάσει φτάνοντας αυτός στην πεντάδα.

Ο Λεβαδειακός έπαιξε όλος στην άμυνα θέλοντας να κρατήσει το μηδέν. Ο Παναθηναϊκός φάνηκε και σήμερα κουρασμένος και χωρίς φρεσκάδα και το 0-0 θα μπορούσε να θεωρηθεί δίκαιο αν ο Φωτιάς δεν είχε δώσει το καθαρό πέναλτι στον Χατζηγιοβάνη.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΣΠΥΡΛΙΔΗΣ): Μπάγιτς, Αντιλέχου, Άνγκουα, Ντιόγκο, Τσαμπούρης, Κονέ, Ζησόπουλος, Στανόγεβιτς, Μαρκόβσκι (84′ Ιωαννίδης), Σαβαντογκό (77′ Νανγκίς), Γιακουμάκης (90′ Μέλεγκ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί (68′ Άλτμαν), Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης (86′ Στάικος), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (80′ Καμπετσής), Μακέντα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected