Super League 1

Η “απόδραση των 11” για τον Ατρόμητο στο AEL FC Arena! (photos)

ΑΕΛ και Ατρόμητος αναμετρήθηκαν την Κυριακή (3/2) στο AEL FC ARENA στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Η γηπεδούχος ομάδα ήθελε πάση θυσία τη νίκη, όμως στα τελευταία λεπτά του ματς ο Ατρόμητος σκόραρε (0-1) και απέδρασε με το «διπλό», με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μανούσο, ο οποίος σκόραρε το πρώτο του φετινό γκολ με την ομάδα του Περιστερίου στο 89ο λεπτό.

Ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος άφησε για τα καλά πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό του, πέτυχε το πρώτο του γκολ στη φετινή σεζόν και μάλιστα καθοριστικό αφού έκρινε την αναμέτρηση στο “χωράφι” του AEL FC Arena.

Η ΑΕΛ έδειξε κουρασμένη και δεν είχε βοήθειες από τους παίκτες της από το κέντρο και μπροστά. Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε στη μνήμη του επί σειρά ετών φροντιστή της ΑΕΛ, Χρήστου Τριανταφύλλου, και του παλιού προέδρου της ομάδας, Θανάση Ψάλτη που έφυγαν από τη ζωή.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μπαργκάν (85’ Λεοζίνιο), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γιακιμόφσκι, Γκόλιας, Ζίζιτς, Καρανίκας, Νούνιτς (77’ Σικάβκα), Γκόικοβιτς, Φατιόν (58’ Σετσέροβιτς).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Ούμπιντες, Χατζηισαΐας, Μάντσον (82’ Νάτσος), Κατράνης, Κουλούρης, Ενσικουλού (66’ Μπρούνο), Καρασαλίδης, Ουάρντα (85’ Μανούσος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected