Κατηγορίες
Football League

Στην τέταρτη θέση η Παναχαϊκή, 1-0 την Κέρκυρα!

Η Παναχαϊκή είναι εδώ! Επικράτησε απολύτως δίκαια με 1-0 της Κέρκυρας στην Αγυιά με “λυτρωτή” τον Ελευθεριάδη στο 55ο λεπτό και πλησίασε και άλλο την 2η θέση.

Οι Πατρινοί είχαν δοκάρι στο 47΄με τον Κολ και σπουδαία ευκαιρία με τον Μπαστακό στο 64΄ να “κλειδώσουν” την νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα ήταν καλός αλλά έλειπαν οι καλές στιγμές. Οι δύο ομάδες είχαν η κάθε μία τα δικά τους καλά διαστήματα, με την Παναχαϊκή ελαφρώς πιο απειλητική αλλά το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Στην επανάληψη, οι Πατρινοί μπήκαν και πάλι πιο δυνατά και μόλις στο 47′ είχαν την καλύτερη ευκαιρία της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, ο Μπαστακός γύρισε για τον Κολ ο οποίος από κοντά πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι του Αθανασόπουλου. Ό,τι δεν κατάφερε σε αυτή τη φάση η Παναχαϊκή το πέτυχε στο 55′ όταν ο Ελευθεριάδης μετά από κόντρα στον Χαντάκια, έγινε κάτοχος της μπάλας και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Μάλιστα, στο 59′ ο Πολίμος λίγο έλειψε να κάνει το 2-0, όταν είδε τον Αθανασόπουλο εκτός εστίας και προσπάθησε να τον κρεμάσει στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Η Παναχαϊκή έχασε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, όταν στο 64′ ο Μπαστακός από κοντά είδε τον Αθανασόπουλο να αποκρούει το πλασέ του. Τελικά το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τους Πατρινούς να παίρνουν μια σπουδαία νίκη και τους «Φαίακες» να χάνουν εκ νέου έδαφος όσον αφορά την πρώτη θέση.

το φιλμ του αγώνα στο patragoal.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Πλέγας, Αργυρόπουλος (65΄ Φουρλάνος), Ελευθεριάδης, Κολ (78΄ Σωτηράκος), Κυνηγόπουλος, Μπαστακός (83΄ Μωραίτης).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Αθανασόπουλος, Κούρος (69΄ Σ. Κρητικός), Σπίνουλας, Χαντάκιας, Ιωάννου, Ν. Κρητικός, Κόντος, Σιατραβάνης (19΄ λ.τ. Αποστολίδης), Λινάρδος (82΄ Μίσκου), Πασάς, Τουράμ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P