Football League

Είχε Κουσκουνά και πήρε το τρίποντο ο ΑΟΧ Κισσαμικός! (photos)

Βαθμολογική ανάσα πήρε στο φινάλε του πρώτου γύρου ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, νικώντας με 1-0 τον Απόλλωνα Πόντου με “υπογραφή” ξανά του Κουσκουνά, που έφτασε τα δύο γκολ με τους “μπλε” και τα 7 στο πρωτάθλημα.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης είδε να αποδίδει η αλλαγή συστήματος σε 3-5-2, αφού η ομάδα του και πολλές φάσεις έβγαλε και από την άλλη δεν απειλήθηκε καθόλου.

Ενα χορταστικό πρώτο ημίχρονο πρόσφερε ο ΑΟΧ/Κισσαμικός με πολλές φάσεις αλλά μόλις ένα γκολ. Η χανιώτικη ομάδα πίεσε ψηλά και ανάγκασε σε αρκετά λάθη τους παίκτες του Απόλλωνα Πόντου. Σε ένα από αυτά στο 13′ ο Θεοδωρόπουλος έδιωξε πάνω στον Κουσκουνά, που δε συγχώρησε το λάθος “γράφοντας” νωρίς το 1-0. Δευτερόλεπτα πριν είχε προηγηθεί μεγάλη ευκαιρία με τον Ρίσκι, αλλά ο Βλάχος έσωσε στη γραμμή.

Η συνέχεια είχε καλές στιγμές με τους Σισέ (21′) και Κουσκουνά (25′), για να κλείσει το ημίχρονο με τις μεγάλες ευκαιρίες των Τόλι (43′) και Κουσκουνά (45+1′), όπου επενέβη θετικά ο Θεοδωρόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΧ/Κισσαμικός δεν είχε τον ίδιο ρυθμό και την ίδια εικόνα, ο Απόλλων Πόντου πήρε μέτρα στο γήπεδο, είχε την κατοχή αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Λαζαρίδη. Είναι ενδεικτικό ότι η μόνη φάση του Απόλλωνα ήταν στο 86′ με τον Χασομέρη να στέλνει την μπάλα αρκετά έξω από την εστία.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Αλέκος Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Σισέ, Ζιούλης, Φαζός, Τόλι, Παπαχρήστος, Σελινιωτάκης, Μουμίν, Σάλιακας (75′ Βρεττός), Ρίσκι (83′ Χαλκιαδάκης), Κουσκουνάς (89′ Κάσσος).

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Τσαμούρης, Πάτας, Βλάχος, Αμαραντίδης, Πουρτουλίδης, Καλαϊτζίδης (84′ Μπάμπης), Μπρίτο, Ολαϊτάν, Χασομέρης, Σουντουρά (80′ Κυβελίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected