Κατηγορίες
Super League 1

Ισοπαλία που δεν βολεύει κανέναν στο Ηράκλειο

Ο ΟΦΗ για ακόμα μια φορά στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε σωρεία ευκαιριών, είδε τον βοηθό να αλλοιώνει το αποτέλεσμα και έμεινε στο 0-0 με την Ξάνθη.

Όπως αναφέρει το gentikoule.gr, από τα πρώτα λεπτά ο ΟΦΗ είχε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να επιβάλει το ρυθμό του, χάνοντας μάλιστα τεράστια ευκαιρία με τον Νέιρα, που βρέθηκε απέναντι από τον Ζίβκοβιτς, όμως ο τελευταίος έδιωξε εντυπωσιακά.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και έχασαν τεράστια ευκαιρία, όταν ο Κοροβέσης έβγαλε γλυκιά σέντρα ο Γιακουμάκης έβαλε την προβολή, όμως η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του «κίπερ» της Ξάνθης.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στις ευκαιρίες, όταν ο Μπρίτο βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Στρέζου με την μπάλα να περνάει έξω από το αριστερό δοκάρι του Στρέζου.

Ο ΟΦΗ έχασε ακόμα μια ευκαιρία στο παιχνίδι και πάλι με τον Γιακουμάκη, ο οποίος προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Ζίβκοβιτς, όμως η μπάλα πέρασε άουτ με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του πρώτου σαρανταπενταλέπτου.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ και πάλι μπήκε δυνατά και απείλησε γρήγορα την εστία της Ξάνθης με δύο σουτ του Ναμπί, ωστόσο δεν βρήκαν στόχο.

Η Ξάνθη στο 58ο λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ, όταν ο Ποτουρίδης έκανε λάθος και μετά από φάση διαρκείας ο Καντά πλάσαρε από κοντά με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στην συνέχεια ο ΟΦΗ πήρε και πάλι κατοχή και απείλησε αρκετές φορές, με Ναμπί Γιακουμάκη και αποκορύφωμα τον Ντίνα, όμως η μπάλα δεν τους έκανε το χατήρι και έτσι φτάσαμε μέχρι το 80ο λεπτό χωρίς να υπάρξει σκορ.

Μάλιστα ο ΟΦΗ φωνάζει για τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις που ο πρώτος βοηθός σταμάτησε τους γηπεδούχους για οφ – σαιντ στο τετ – α – τετ, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι, με αποκορύφωμα την ανατροπή του Γιακουμάκη μέσα στην περιοχή, που είχε σταματήσει πριν για οφ – σαιντ.

Ο ΟΦΗ άγγιξε το γκολ στο 85ο λεπτό όταν ο Ναμπί εκτέλεσε εντυπωσιακά ένα φάουλ έξω από την περιοχή, με τον Ζίβκοβιτς να κάνει την επέμβαση του αγώνα και να κρατάει το μηδέν για την ομάδα του.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και έτσι άδοξα ο ΟΦΗ «πέταξε» ακόμα δύο βαθμούς μέσα στην έδρα του κόντρα στη Ξάνθη.

Συνθέσεις

ΟΦΗ: Στρέζος, Νάστος, Γιακουμάκης, Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης (68′ Ντίνας), Δεληγιαννίδης, Μεγιάδο (61′ Σακόρ), Ναμπί, Κοροβέσης, Νέιρα (76′ Βουό), Ποτουρίδης

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Κασάδο, Αλμέιδα, Κάστρο, Κάντα, Λισγάρας, Ντιρεστάμ, Μπρίτο (63′ Σαρπόνγκ), Μελισσόπουλος (58′ Ακόστα), Μελιόπουλος (52′ Καμαρά)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected