Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Επέστρεψε στην κορυφή η Λίβερπουλ, “αγγίζει” την 4η θέση η Άρσεναλ (vids)

Η συγκατοίκηση στην κορυφή έβγαλε… αντίδραση και η Λίβερπουλ με το 3-0 επί της Μπόρνμουθ βρέθηκε ξανά μόνη στο ρετιρέ της Premier League (+3 από τη Σίτι).

Η Λίβερπουλ ήταν εξαιρετική, δεν… αγχώθηκε με τη συγκατοίκηση στην κορυφή με τη Σίτι και αντέδρασε ιδανικά! Οι Reds με ωραία μπάλα στο Άνφιλντ, επικράτησαν εύκολα 3-0 της Μπόρνμουθ και βρέθηκαν μόνοι στο ρετιρέ της Premier League και στο +3 από τους Πολίτες.

Εντυπωσιακή η τριπλέτα (Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο) με δυο γκολ και ασίστ, ενώ στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Άρνολντ στη δράση έπειτα από ένα μήνα.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Λίβερπουλ: Αλισον, Φαν Ντάικ, Μίλνερ, Ρόμπερτσον, Μάτιπ, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ (77′ Αρνολντ), Κεϊτά, Μανέ, Φιρμίνο (90′ Στάριτζ), Σαλάχ

Μπόρνμουθ: Μπόρουτς, Κουκ, Ακε, Σμιθ, Ρίκο (80′ Μέφαμ), Γκόσλινγκ, Σούρμαν, Λέρμα (73′ Μουσέ), Ιμπε (59′ Σολάνκε), Φρέιζερ, Κινγκ

*Αγγίζει” 4άδα η Άρσεναλ

Με δύο γκολ από το πρώτο μέρος η Αρσεναλ ξεπέρασε το εμπόδιο της Χάντερσφιλντ εκτός έδρας (1-2) και πήγε στο -1 από το Champions League.

Η ομάδα του Ουνάι Εμερι επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα εκτός από την Σίτι και με το 1-2 σε βάρος της Χάντερσφιλντ επανέφερε τη διαφορά στο -1 από την Γιουνάιτεντ και τις θέσεις του Champions League. Οι Gunners προηγήθηκαν στο 16′ με το βολέ του Ιβόμπι το οποίο κόντραρε μετά τη σέντρα του Κολάσινατς και στο 44′ έβαλαν βάσεις νίκης με το πλασέ από κοντά του Λακαζέτ έπειτα από ασίστ του Μέιτλαντ-Νάιλς.

Το 0-2 έμεινε μέχρι τις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν και οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα με αυτογκόλ του Κολάσινατς, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected