Κατηγορίες
Super League 1

Έχει…σφυγμό ο Απόλλων και έβγαλε μεγάλο διπλό στη Νέα Σμύρνη!

Με αρκετούς μικρούς στη σύνθεσή του, ο ψυχωμένος Απόλλωνας επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη με γκολ του Βαφέα, δείχνοντας… σημάδια ζωής και προκαλώντας νέο προβληματισμό στους γηπεδούχους!

Πολύ σκληρός για να πεθάνει αποδεικνύεται ο Απόλλων, ο οποίος παρατάχθηκε στη Νέα Σμύρνη με αρκετά νέα παιδιά, κέρδισε με 1-0, πήρε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της σεζόν και έβαλε τους «κυανέρυθρους» σε μπελάδες.

Ο Ακης Μάντζιος ξεκίνησε με τον Κόντικ κάτω από τα γκολπόστ, τους Μασούρα, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλο, Σαραμαντά στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Κόρμπο, Κούρντι στον άξονα και τους Σπιριντόνοβιτς, Σίντι Αλι στα «φτερά» και τον Καμαρά σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ντουρμισάι.

Ο Μπάμπης Τεννές παρέταξε τους Χουάντερσον στο τέρμα, τους Στάθη, Βαφέα, Κύργια, Οριουέλα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Κοντοέ, Ντ’ Ούρσο στον άξονα, τους Ρώσση, Βάρκα στα άκρα και τον Ντεφεντερίκο πίσω από τον Ελ Χέλβε.

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Σαραμαντάς (53′ Μαξίμοβιτς), Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Κούρντι, Μασούρας, Καμαρά (46′ Καμαρά), Σπιριντόνοβιτς, Σίντι Αλί (46′ Τσιλούλης), Ντουρμισάι.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Χουάντερσον, Οριουέλα, Στάθης, Κοντοές, Κύργιας, Ντι Ούρσο, Βαφέας (89′ Ναζλίδης), Ρώσσης, Βάρκας (66′ Ακόστα), Ελ Χελβε, Ντεφεντερίκο (84′ Αγρόδημος),

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected