B ΕΠΣ Ημαθίας

Μια πολύ όμορφη βραδιά στον ετήσιο χορό του Μ.Α.Σ. Σταυρού η “ΕΣΤΙΑ” και της Θύελλας στο “Κτήμα Αφροδίτη”! (photos)

Σε ένα όμορφο Σαββατόβραδο και σε έναν εξαιρετικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένος για τέτοιες εκδηλώσεις, έλαβε χώρα ο ετήσιος χορός της Θύελλας Σταυρού.

Με τη συνδιοργάνωση του Μορφωτικού Συλλόγου Σταυρού “Η ΕΣΤΙΑ” και σε ένα χώρο ιδανικό για τέτοιες περιστάσεις όπως αυτός στο “Κτήμα Αφροδίτη”, η οικογένεια της Θύελλας (το παρών έδωσε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μυλωνάς και όλοι οι ποδοσφαιριστές) πέρασε όμορφες στιγμές, μακριά από την καθημερινότητα και τις προπονήσεις.

Στην ομιλία του πριν το κυρίως πρόγραμμα της εκδήλωσης, ο πρόεδρος των “πρασίνων” Σωκράτης Ζαχαριάδης μίλησε για την προσπάθεια της διοίκησης να διατηρήσει το επίπεδο και την αγωνιστικότητα που οφείλει να έχει μια ομάδα που μετρά πάνω από 60 χρόνια ζωής, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους στήριξαν τον σύλλογο στις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες της εποχής.

Το παρών έδωσαν παράγοντες συλλόγων που αγωνίζονται ως αντίπαλοι στο φετινό πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους τη Θύελλα αποδεικνύοντας πως αντίπαλοι είναι μόνο στα 90 λεπτά ενός αγώνα.

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected