Κατηγορίες
Football League

Τις ευκαιρίες ο ΑΟΧ Κισσαμικός, τη νίκη ο Εργοτέλης (vid)

Δεχόμενος το γκολ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ από τον Τσέλιο, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός ηττήθηκε στο Παγκρήτιο στάδιο από τον Εργοτέλη με σκορ 1-0.

Η ηρακλειώτικη ομάδα αποδεικνύεται ο κακός δαίμονας για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, αφού είχε επικρατήσει και στον αντίστοιχο αγώνα του πρώτου γύρου στα Περβόλια.

Αυτή τη φορά βέβαια η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη είχε την ευκαιρία να φτάσει στην ισοπαλία και να φύγει με τον βαθμό από το Ηράκλειο, ωστόσο οι πιο σημαντικές ευκαιρίες που ακολούθησε μετά το 1-0 σταμάτησαν στα δοκάρια, αρχικά από την κεφάλια του Φαζού -μετά το φάουλ του Σάλιακα- στο 72ο λεπτό ενώ στο 73′ μετά από κεφαλιά του Κάσσου και την απόκρουση του Κατσιμήτρου, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, για να τη μαζέψει με νέα προσπάθεια ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη.

Γενικότερα ο ΑΟΧ/Κισσαμικός είχε αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο προκειμένου να φτάσει στο 1-1, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Αντίθετα, αυτός που το κατάφερε ήταν ο Εργοτέλης που σκόραρε με τον Τσέλιο στο 46’.

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, καθώς έβρεχε συνεχώς στο Παγκρήτιο στάδιο, ενώ έκανε πολύ κρύο, γεγονός που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Από την πλευρά του, ο Εργοτέλης με αυτή τη νίκη ανεβαίνει στους 26 βαθμούς και προσωρινά καταλαμβάνει την 4η θέση, ανεβαίνοντας πάνω από τον Πλατανιά και την Παναχαϊκή στη βαθμολογία.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Εργοτέλης (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μπουτσάκης (78′ Κακούρι), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Μπαχανάκ, Μπρους, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Κουατένγκ (69′ Ροβίθης), Εφορντ, Ιατρούδης (88′ Καπνίδης).

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Αλέκος Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Τόλι, Ζιούλης, Σισέ, Φαζός, Παπαχρήστος (59′ Κάσσος), Σελινιωτάκης (49′ λ.τρ. Γκίνη), Μουμίν, Σάλιακας, Χαλκιαδάκης (55′ Αρναρέλλης), Ρίσκι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected