Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 6ος όμιλος] Φοίβος Κρεμαστής – Ιάλυσος Ρόδου 0-2

Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα η ομάδα των Τριαντών για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης στην Κρεμαστή επί του τοπικού Φοίβου με 0-2.

Σε πολύ καλή μέρα ο Παπαδόπουλος που σκόραρε δις, ενώ από πλευράς γηπεδούχων ο Λαμίν ήταν ο παίκτης που έκανε την διαφορά.

Σ’ ένα παιχνίδι κακό ποιοτικά αλλά με ζεστή κερκίδα, ο Ιάλυσος κατάφερε να κερδίσει με σβηστές τις μηχανές. Το passing game και από τις δύο πλευρές ήταν αυτό που κυριαρχούσε, χωρίς να προσπαθεί κάποιος από τους δύο ιδιαίτερα προκειμένου να φθάσουν γρήγορα σε κάποιο τέρμα, με τις δύο ομάδες να περιμένουν η μία την άλλη.

Η πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση ήρθε στο 22′ για τον Φοίβο, ενώ η πρώτη τελική του Ιάλυσου ήταν και το πρώτο τέρμα του ματς. Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο, ωστόσο υπήρξε μεγαλύτερη ένταση στον τρόπο παιχνιδιού, χωρίς όμως και πάλι να υπάρχει μεγάλος αριθμός τελικών προσπαθειών.

το φιλμ του αγώνα στο news12

Συνθέσεις

ΦΟΙΒΟΣ: Μιχαλάκης, Μαργαρίτης, Ταφάνι, Παπασταμάτης, Παϊζάνος (78′ Λαός), Μαντικός (70′ Πατσίλης), Γαργάλλης, Γκινής, Λαμίν (74′ Μπανουσάι), Αρφαράς, Τζελάι (78′ Αρετόγλου)

ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Χειμωνέττος, Σταυλάς, Μακρυδημήτρης, Παναγιωτόπουλος, Μπάρδης, Στεφανίδης, Πετράκος (80′ Γεωργίου), Βελλίνης, Δελαπόρτας (73′ Ομπίνα), Παπαδόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected