Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Όλα δείχνουν…μονιμότητα για τον Σόλσκιερ!

Αν και επίσημα στοιχεία δεν τηρούνται, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, πρέπει να είναι ο πλέον επιτυχημένος «υπηρεσιακός» προπονητής στην ιστορία.

Με απολογισμό δέκα νίκες και μία ισοπαλία σε ένδεκα αναμετρήσεις, ο Νορβηγός τεχνικός έφερε νέο αέρα στο Ολντ Τράφορντ και οδηγεί την αγαπημένη του ομάδα από επιτυχία σε επιτυχία.

Όπως αναφέρει το novasports, σε μία χρονιά που έμοιαζε χαμένη, ο Σόλσκιερ αντικατέστησε τον Ζοσέ Μουρίνιο και ο πρώτος στόχος που έθεσε ήταν οι παίκτες του να περνούν καλά μέσα στο γήπεδο και να απολαμβάνουν το παιχνίδι. Από τα πρώτα κιόλας ματς υπό τις οδηγίες του, οι παίκτες της Γιουνάιτεντ έκαναν πράξη την απαίτηση του Νορβηγού και η ιστορική ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο, συνδυάζοντας και τα αποτελέσματα.

Η Γιουνάιτεντ, είναι πλέον βασική διεκδικήτρια μίας θέσης για το νέο Champions League, ενώ -σε συνδυασμό με την αγωνιστική πτώση της Παρί σεν Ζερμέν και την απώλεια των τραυματιών Νεϊμάρ και Καβάνι- είναι το λογικό φαβορί για να προκριθεί στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Και όπως είναι φυσικό, οι ιδιοκτήτες των «κόκκινων διαβόλων» δεν έχουν απολύτως κανέναν λόγο να ψάξουν για αντικαταστάτη του «υπηρεσιακού» τεχνικού της ομάδας. Όπως μάλιστα, αναφέρει η εφημερίδα «The Sun», η οικογένεια Γκλέϊζερ, έχει αποφασίσει να «δώσει τα κλειδιά» της ομάδας στον Σόλσκιερ, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι το τέλος της περιόδου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected