Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

“Βροχή” τα μηνύματα για τον αδικοχαμένο Χρήστο. Συγκλονίζει ο προπονητής του, Χρήστος Μποζίνης

Δεν το χωράει ο νους, δεν μπορούμε ακόμη να πιστέψουμε πως ένα 17χρονο παιδί, φεύγει τόσο άδοξα…

Ο Χρήστος Πετρίδης, ποδοσφαιριστής της ΑΕ Χαρίεσσας που αγωνιζόταν στους “κιτρινόμαυρους” ως δανεικός από τον ΦΑΣ Νάουσα, έδωσε μέχρι τέλους τη μάχη για τη ζωή καθώς έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με τον Φίλιππο Μελίκης.

Τα μηνύματα που δεχόμαστε στο sportsup.gr είναι στην κυριολεξία αμέτρητα, ενώ άλλες τόσες είναι οι δημόσιες αναρτήσεις ανθρώπων που έζησαν τον Χρηστάκη κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Συγκλονίζει ο προπονητής του, Χρήστος Μποζίνης που αναφέρθηκε στην τελευταία οδηγία που του έδωσε αλλά και στον ακέραιο χαρακτήρα του.

Το δικό του μήνυμα και ένα απέραντο “γιατί” στέλνει ο αρχηγός του ΦΑΣ Νάουσα και μέχρι πρότινος συμπαίκτης του, Νίκος Περηφανόπουλος :

Συγκλονιστική η φωτογραφία που “ανέβασε” ο πρώην προπονητής του στα τμήματα υποδομής του ΦΑΣ Νάουσα, Δημήτρη Κοτζάμπασης :

Το δικό του μήνυμα στέλνει και ένας εκ των ανθρώπων που έσπευσαν να βοηθήσουν τον Χρήστο όταν έχασε τις αισθήσεις του. Ο Βασίλης Ντάμτσιος, αδελφός του προπονητή του Φίλιππου Μελίκης, Γιώργου, μαζί με τον βοηθό διαιτητή Λουκά Ρηγόπουλο και βεβαίως τον ιατρό αγώνα, προσπάθησαν να τον επαναφέρουν και τα κατάφεραν ως ένα σημείο, όπως περιγράφει ο ίδιος.

Συλλυπητήρια και από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ημαθίας, Στέργιο Μουρτζίλα που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected