Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Κύπελλο Ημαθίας – Πρόκριση με ανατροπή για τα Τρίκαλα, το εισιτήριο και η Αγκαθιά (σκόρερς, φύλλα αγώνος)

Δύο πολύ ενδιαφέροντες αναμετρήσεις αλλά και ένας αγώνας που έμοιαζε τυπική διαδικασία, διεξήχθησαν σήμερα στα πλαίσια των επαναληπτικών προημιτελικών του Κυπέλλου Ημαθίας.

Το πιο δραματικό σε εξέλιξη ματς ήταν αυτό στα Τρίκαλα, όπου ο Μέγας Αλέξανδρος κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και να πάρει τελικά την πρόκριση, συνεχίζοντας στον δρόμο που χάραξε την περσινή χρονιά, όταν κατέκτησε τον τίτλο.

Οι “κυανόλευκοι” έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους, καθώς προηγήθηκαν στο 10ο λεπτό με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη και έδειξαν πως ήταν αποφασισμένοι να συνεχίσουν στο Κύπελλο, όμως το γκολ του Θανάση Παπαδόπουλου λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, μετέτρεψε τον προημιτελικό σε θρίλερ.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι κύλισε στην κόψη του ξυραφιού, όμως οι “πράσινοι” ήταν αυτοί που βρήκαν τη λύση και συγκεκριμένα με τον Αντώνη Παρσόπουλο, ο οποίος στο 73ο λεπτό σημείωσε το τέρμα που τελικά έμελλε να δώσει την πρόκριση στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Ανατροπή και για τη Νίκη Αγκαθιάς, όμως στο συγκεκριμένο ζευγάρι με το Μακροχώρι αφορούσε το σκορ του πρώτου αγώνα. Η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη, παρά τις αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της, πήρε τη νίκη – πρόκριση και θα συνεχίσει στα ημιτελικά του θεσμού, καταφέρνοντας παράλληλα να ξεκουράσει και αρκετά “βαριά χαρτιά” ενόψει της δύσκολης συνέχειας στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 32′ με τον Μανώλη Γκελοσάνι, όμως το Μακροχώρι ισοφάρισε με τον Ηλιάδη, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Οι περσινοί πρωταθλητές όμως βρήκαν και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα, αυτή τη φορά με “δράστη” τον Ραφαήλ Σούκια και συγκεκριμένα στο 40ο λεπτό.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 45′ λόγω αποβολής του Αλέξη Θεοδοσιάδη, ο οποίος ανέτρεψε αντίπαλο του εκτός περιοχής και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη από τον ρέφερι κ. Μαλούτα.

Η Νίκη πέτυχε μάλιστα και τρίτο γκολ στο 61′ και πάλι με τον Σούκια, κλειδώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση.

Στο παιχνίδι που συμπλήρωσε το σημερινό πρόγραμμα ήταν αυτό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Κουλούρας και τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου. Οι πρωτοπόροι της Α Ερασιτεχνικής σημείωσαν δεύτερη νίκη και πάλι με ευρύ σκορ (5-2) και με συνολικό σκορ 12-4 πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια.

Να σημειώσουμε πως η αναμέτρηση ανάμεσα στη Βέροια και τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας θα διεξαχθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία, καθώς σήμερα ορίστηκε το εξ αναβολής παιχνίδι της “Βασίλισσας” με τον ΑΣ Γιαννιτσά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερς και τα φύλλα αγώνος :

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΦΑΣ Νάουσα  2-1 (42′ Παπαδόπουλος Α., 73′ Παρσόπουλος / 10′ Αθανασιάδης)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Χαλατζιούκα

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Μηνούδης Χ.Ν. (58′ Ατανάσοφ), Κιρκιλιανίδης Η. (46′ Τζιλόπουλος), Τσιρίδης, Πέικος, Κιρκιλιανίδης Γ., Ζησιόπουλος, Αναδόλου (46′ Κουκουράκης), Παπαδόπουλος Α. (82′ Σωτηράκης), Παρσόπουλος, Λίτσι

ΦΑΣ Νάουσα : Ζάχος, Παντζαρτζίδης, Περηφανόπουλος, Αθανασιάδης, Λαφάρας (46′ Γατουρτζίδης), Τόσιος, Λαμπριανίδης (76′ Στογιάννης), Κερμανίδης, Παπακωνσταντίνου (58′ Φωτόπουλος), Δασκαλάκης, Καραγιάννης


Νίκη Αγκαθιάς – Μακροχώρι  3-1 (32′ Γκελοσάνι, 40′-61′ Σούκιας / 36′ Ηλιάδης)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Παρασίου και Πίτο

Αποβολή : Θεοδοσιάδης (45′)

Συνθέσεις

Νίκη Αγκαθιάς : Γιδαρόπουλος, Πατσιαβούρας (46′ Ρογγότης), Γιαννόπουλος, Λιόλιος (46′ Τριανταφυλλίδης), Κίτσας Ελ., Πέικος (46′ Κασαπίδης), Μούδιος, Αβραμόπουλος, Σούκιας, Γκελοσάνι, Κίτσας Ευγ.

Μακροχώρι : Θεοδοσιάδης, Δημητριάδης, Ηλιάδης, Τσολακίδης, Δαλήγγαρος (77′ Ψάλτης Ρ.), Τσακαλίδης, Βύζας (46′ Τσιάμπας Κ.), Βοργιατζίδης (59′ Λουκίδης), Λιλιόπουλος, Γκιλιόπουλος, Χολέβας (45′ Πατσιαβούρας)


ΠΑΟΚ Κουλούρας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου  2-5 (29′-68′ Μανωλόπουλος Φ. / 4′ Νίκου, 21′-25′-39′ Μουρουζίδης, 49′ Φράγγης)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Ρηγόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Νησελίτη

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Κουλούρας : Σακάκος, Φουρκιώτης (46′ Τζήμας), Χαραλαμπίδης Α. (30′ Μανωλόπουλος Φ.), Μπιτόπουλος, Πανταζής, Κατσκαβέλης, Βλαχάβας, Αναστασόπουλος, Μανωλόπουλος Δ., Τεμιρτζόγλου (75′ Μουγτουζίδης), Χατζηβασιλειάδης (55′ Παυλίδης)

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Καζεπίδης, Παπαδόπουλος Ν., Λίπε, Τενεκετζή, Μαγγίζης (66′ Ασλάνογλου), Ρίσσου (65′ Μπρέγκου), Μισιρλίδης, Κοτζαχρήστος, Νίκου (46′ Ουέλινγκτον), Βούλγαρης, Μουρουζίδης (46′ Φράγγης)


Βέροια – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας  ΑΝΑΒΟΛΗ


Τα αποτελέσματα των προημιτελικών :

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΦΑΣ Νάουσα  2-1 [0-0]

Νίκη Αγκαθιάς – Μακροχώρι  3-1 [0-1]

ΠΑΟΚ Κουλούρας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου  2-5 [2-7]

Βέροια – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας  ΑΝΑΒΟΛΗ [4-1]

*με κόκκινο οι ομάδες που προκρίνονται

Σκόρερς

Μουρουζίδης ΓΑΣ Ροδοχωρίου 8
Φράγγης Αγία Μαρίνα-Ροδοχώρι 5
Κιρκιλιανίδης Γ. Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 4
Βεζυριανόπουλος  Άρης Παλαιοχωρίου 3
Βοργιατζίδης Μακροχώρι 3
Γατόπουλος Ολυμπιακός Λουτρού 3
Καράμπελας Βέροια 3
Λαζόπουλος Νίκη Αγκαθιάς 3
Νίκου Νάουσα/Ροδοχώρι 3
Ντέλλας Κεραυνός Επισκοπής 3
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected