Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] ΑΣ Γιαννιτσά – Βέροια 0-0 (photos)

Ένα παιχνίδι που θα… ξεχαστεί γρήγορα παρακολούθησαν οι 400 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών

Ο ΑΣ Γιαννιτσά υποδέχτηκε τη Βέροια, σε ματς που της 14ης αγωνιστικής το οποίο είχε αναβληθεί δύο φορές λόγω καιρικών συνθηκών, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 0-0 μετά από ένα πολύ μέτριο παιχίδι.

Στο πρώτο μέρος οι 22 ποδοσφαιριστές αναλώθηκαν κυρίως σε μονομαχίες στον χώρο του κέντρου με τους γηπεδούχους να έχουν πάντως την σημαντικότερη ευκαιρία με τον Νίκο Ζούρκο να σημαδεύει το δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ενώ όλοι περίμεναν να δουν κάποιον από τους δύο αντιπάλους να ρισκάρει για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, αντ αυτού η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν και πάλι σε ένα παιχνίδι κέντρου και να μη δημιουργούν σημαντικές ευκαιρίες αρκούμενοι στον βαθμό της ισοπαλίας.

το φιλμ του αγώνα στο pellasports.gr

Συνθέσεις

ΑΣ Γιαννιτσά (Τίμος Καβακάς): Γιώτας, Μπαμπαλής, Παντεκίδης, Χατζηαθανασίου, Ιορδανίδης, Πέλκας, Μουρίκι, Χιντασέλι, Θεοδωρίδης, Ζούρκος, Παντελίδης (84′ Κοτσαρίδης).

Βέροια (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κοντογουλίδης, Ζούρκος, Λεφίδης, Μουρατίδης, Μαραγκός, Ταϊρης, Βεργώνης (87′ Καράμπελας), Μπλέτσας (79′ Μυλωνάς), Κανούλας, Σκαθαρούδης (70′ Μπακάλης), Τσικόπουλος (61′ Χαντζάρας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected