Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Ανάσα” για τη Ντόρτμουντ, κράτησε το +3 από τη Μπάγερν (vid)

Η Ντόρτμουντ δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στη Λεβερκούζεν, όμως στο τέλος έφτασε στη νίκη με 3-2.

Ύστερα από 5 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη η Ντόρτμουντ κατάφερε να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί. Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, οι Βεστφαλοί δυσκολεύτηκαν πολύ απέναντι στην Λεβερκούζεν του Μπος, όμως στο τέλος επιβλήθηκαν με 3-2 για να μείνουν στο +3 στην κορυφή από την Μπάγερν.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά, είχαν κατοχή ακόμη και στο 72% (!), αλλά παρά τις ευκαιρίες τους δεν κατάφεραν ποτέ να φτάσουν στο γκολ. Αντιθέτως, στο 30’ εκείνοι που πήραν το προβάδισμα ήταν οι γηπεδούχοι με τον Ζαγκαντού από κοντά. Στο 37’ η Λεβερκούζεν έφτασε στο γκολ που άξιζε με τον Φόλαντ, όμως δευτερόλεπτα αργότερα ο Σάντσο με γκολάρα έκανε το 2-1!

Ο ρυθμός δεν ήταν το ίδιο καλός στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να διατηρήσουν τον έλεγχο και τον Γκέτσε να κάνει το 3-1 στο 60’. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν και πάλι ρυθμό, πίεσαν για το γκολ, έχασαν ευκαιρίες και το βρήκαν στο 75’ με κεφαλιά του Τα. Μέχρι εκεί, όμως, καθώς δεν κατάφεραν ποτέ να ισοφαρίσουν και υπέστησαν μία ήττα που δεν άξιζαν…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected