Basket

Νίκη και πρωτιά για την Εθνική μας!

Στη Γερμανία ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Εθνική Ελλάδας, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να έχει την πολυτέλεια να παίζει απέναντι στην γηπεδούχο ομάδα (19:00) για δύο αποτελέσματα.

Όπως αναφέρει το superbasket.gr, νίκη ή ήττα μέχρι 7 πόντων, προκειμένου να «σφραγίσει» την πρώτη θέση του ομίλου και παράλληλα μία θέση στο γκρουπ των ισχυρών, ενόψει της κλήρωσης της τελικής φάσης της διοργάνωσης.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος επέστρεψε στην Κίνα για τις υποχρεώσεις των Lions.

Αναλυτικά ο Ομοσπονδιακός εκλέκτορας έχει μαζί του τους:

Γιάννη Αθηναίου, Δημήτρη Κακλαμανάκη, Αντώνη Κόνιαρη, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Λευτέρη Μποχωρίδη, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Λίνο Χρυσικόπουλο, Νίκο Γκίκα, Λεωνίδα Κασελάκη, Δημήτρη Μαυροειδή, Χρήστο Σαλούστρο.

Από εκεί και πέρα, τελικό πρόκρισης απέναντι στο Ισραήλ δίνει η Σερβία, με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τα γήπεδα της Κίνας, ενώ κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την Ρωσία, που στο πλαίσιο του 11ου ομίλου, θέλει νίκη ή ήττα μέχρι 2 πόντους απέναντι στην Φινλανδία, για να πάρει και αυτή την πρόκριση για την τελική φάση.

Αναλυτικά η κατάσταση σε 11ο και 12ο Όμιλο

11ος ΟΜΙΛΟΣ

Το πρόγραμμα της ημέρας:

Γαλλία – Τσεχία

Ρωσία – Φινλανδία

Βοσνία – Βουλγαρία

Η κατάταξη:

Γαλλία* 9-2
Τσεχία* 8-3
Ρωσία 7-4
———————

Φινλανδία 6-5
Βουλγαρία 4-7
Βοσνία 2-9

12ος ΟΜΙΛΟΣ

Το πρόγραμμα της ημέρας:

Σερβία – Ισραήλ

Γερμανία – Ελλάδα

Γεωργία – Εσθονία

Η κατάταξη:

Ελλάδα* 10-1
Γερμανία* 9-2
Σερβία 6-5
——————-

Γεωργία 5-6
Ισραήλ 5-6
Εσθονία 3-8

* Με αστερίσκο οι ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected