Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

ΠΑΟΚ – Άρης απόψε (19.30) στο Cafe στο 90′!

Ντέρμπι από τα παλιά διεξάγεται στις 19:30 στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Άρη. Σε αυτά τα παιχνίδια και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη κυρίως για το γόητρο, ωστόσο υπάρχουν φέτος κι άλλοι παράγοντες.

Ένα ματς που κεντρίζει τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων και αναμένεται να κρατήσει το ενδιαφέρον μέχρι τέλους! Γι αυτό και όλοι οι δρόμοι απόψε οδηγούν στο “Cafe στο 90” στον Σταυρό Ημαθίας!

Ο ΠΑΟΚ τρέχει ένα αήττητο σερί φέτος στο πρωτάθλημα και θέλει να το διευρύνει και απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό του. Η νίκη θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά και στην κατάκτηση του τίτλου, με τον Ραζβάν Λουτσέκου να έχει προετοιμάσει καλά τους παίκτες του.

Ο Άρης βρίσκεται σε καλό φεγγάρι τις τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας βρει ρυθμό. Ένα θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι στην Τούμπα θα έχει τεράστια σημασία και βαθμολογική, αλλά και ψυχολογική για τους «κίτρινους», οι οποίοι κυνηγούν την έξοδο στην Ευρώπη, στην πρώτη τους χρονιά πίσω στη Super League. Ο Σάββας Παντελίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Τόνσο, Φετφατζίδη, ωστόσο ο αρχηγός Δεληζήσης δήλωσε παρών για το ντέρμπι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected