Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Η ήττα των Αετών Βέροιας στο Κιλκίς

Μπορεί η παρουσία των διαιτητών (παρακάτω η ανακοίνωση-καταγγελία) να θύμιζε κάποιες άλλες εποχές, ωστόσο θα ήταν άτοπο να μη γίνει αναφορά και στην εμφάνιση των Αετών Βέροιας…

Μια εμφάνιση η οποία δεν αρμόζει σε ότι έχει παρουσιάσει ο σύλλογος στους 20 μήνες που υφίστανται ως σωματείο, με την αήττητη περσινή πορεία και τις μόλις τέσσερις (πριν τον χθεσινό αγώνα) ήττες.

Για ένα ακόμη παιχνίδι μέσα στο 2019, η ομάδα της Βέροιας παρουσιάζει ένα πολύ μέτριο πρόσωπο, με πολλά λάθη και μεγάλη αστοχία, που στοίχισε πολύ και στις 5 ήττες που έχουν καταγραφεί.

Το μέτρημα…χάθηκε όσον αφορά το πόσα άστοχα σουτ (μέχρι και σε lay up) μέτρησε η πλευρά των Ημαθιωτών, με αποτέλεσμα να χαθεί η συγκέντρωση και να επιτραπεί στους γηπεδούχους να βρεθούν στη θέση του οδηγού στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Εκτός του πρώτου δεκαλέπτου, στο οποίο οι Αετοί βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα και το τελικό 70-64 δίνει ανάσα παραμονής στους αντιπάλους αλλά αντίθετα μια…σπρωξιά στους “ασπρόμαυρους” που τους φέρνει πλέον στην 5η θέση.

Πρώτοι σκόρερ των Αετών ήταν οι Κωστής Γκεγκόπουλος και Δημήτρης Παπαδόπουλος που σημείωσαν από 16 και τους ακολούθησε ο Σωκράτης Χατζηχαρίσης, που πέτυχε 13.

Επόμενο παιχνίδι για τους “ασπρόμαυρους” το Σάββατο 2/3 στο ΔΑΚ “Βικέλας” με τους Ικάρους Γιαννιτσών.

Τα δεκάλεπτα : 12-17, 30-25, 54-48, 70-64

Αετός Κιλκίς : Νταμτσίδης 9 (1), Γκιζέλης 14 (2), Βαϊτσούδης 8 (1), Βογιατζής 9, Κόγιας 8, Βακουφτσής 11, Μαργαριτίδης 3 (1), Αμοιρίδης 8 (1)

Αετοί Βέροιας : Τσιμτσιρίδης 5, Παπαδόπουλος Δ. 16 (4), Γκεκόπουλος 16, Πάππου 2, Χρυσάφης, Παπαδόπουλος Γ. 1, Κασάπης, Χατζηχαρίσης 13, Ιωσηφίδης 11 (1)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected