Κατηγορίες
Super League 1

Θα ξεχαστεί γρήγορα το ματς στην Τρίπολη, έχασε πολύτιμους βαθμούς ο Αστέρας

Αστέρας και Λαμία δεν δημιούργησαν πολλές φάσεις, οι Αρκάδες δεν εκμεταλλεύτηκαν τις τρεις καλές στιγμές που είχαν κι έτσι το ματς έμεινε στο 0-0. Για 4η σερί εβδομάδα αήττητοι οι κιτρινομπλέ.

Όπως αναφέρει το arcadiasports, οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 27 βαθμούς ενώ η Λαμία είναι στο +3 από το σημερινό της αντίπαλο, δηλαδή στους 30.

Στο 48′ και στο 91′ είχε πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ ο Βαλιέντε κι ο Αραβίδης στο τέλος δεν μπόρεσε να δώσει το τρίποντο στην ομάδα του.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μην έχουν σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς.

Η πρώτη επίσκεψη των Αρκάδων στην αντίπαλη εστία ήταν στο 12′ μ’ ένα γύρισμα της μπάλας από τον Καλτσά, με τον Σαράνοφ να μπλοκάρει.

Στο επόμενο λεπτό, ο Μπλάζιτς σούταρε άουτ, ενώ ο Φερνάντεθ απάντησε στο 16’με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ.

Μετά το πρώτο τέταρτο, οι Αρκάδες ανέβασαν στροφές, πίεσαν κι απείλησαν ξανά με τον Κώτσιρα να βλέπει ξανά τον Σαράνοβ να αποκρούει.

Στο 28′ ο Κυριακόπουλος άφησε τη θέση του στον Άνχελ Μαρτίνες μιας και δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Προς το τέλος του ημιχρόνου, η Λαμία είχε δύο ευκαιρίες για να απειλήσει από στατικές φάσεις αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι το πρώτο μέρος βγήκε χωρίς τη μεγάλη φάση.

Αυτό συνέβη στο δεύτερο 45λεπτο. Με τον Αραβίδη να περνά αντί του Μανιά, ο Παράσχος θέλησε να κάνει πιο κινητική την κορυφή της επίθεσης του.

Τρία λεπτά από το δεύτερο μέρος, ο Βαλιέντε, δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ από κοντά με τον αντίπαλό του να διώχνει σε κόρνερ. Στο 54′ ο Παράσχος έκλεισε τις αλλαγές του με τον Φερνάντεθ να αφήνει τη θέση του αναγκαστικά στον Τσιλιανίδη.

Το ματς ήταν κακό, δεν είχε φάσεις, με τους γηπεδούχους στο τέλος να κάνουν την προσπάθειά τους για το γκολ της νίκης. Στο 82′ ο Τσιλιανίδης κάνει κακό τελείωμα από καλή θέση. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων δεν τελείωσε όπως ήθελε και στο τέλος ο Αραβίδης θα μπορούσε να απειλήσει αλλά δεν τα κατάφερε.

Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος (29′ λ.τρ. Άνχελ), Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Καλτσάς, Μαρκ Φερνάντεθ (54′ λ.τρ. Τσιλιανίδης), Καλτσάς, Μανιάς (46′ Αραβίδης).

Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Σκόνδρας, Αντέτζο, Καρυπίδης, Σκαρντοβέλι, Μπλάζιτς (89′ Μπουλούλης), Μπεχαράνο, Τομάς (72′ Επστάιν), Καραμάνος, Μπερτόγλιο (85′ Πίτι), Μπαράλες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected