Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Μεγάλη εμφάνιση και νίκη για τους Νέους στην Αγγλία, ασίστ ο Μελιόπουλος!

Η Εθνική Νέων του Γιάννη Γκούμα ταπείνωσε την Αγγλία μες το ίδιο της το σπίτι (2-1) και έγινε το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Απέναντι τους είχαν παιδιά που παίζουν στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι, της Άρσεναλ, της Τσέλσι, της Τότεναμ, της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ε, και λοιπόν; Τα παιδιά του Γιάννη Γκούμα τους κοίταξαν στα ίσα, κέρδισαν την Εθνική Νέων της Αγγλίας μες το ίδιο της το σπίτι με 2-1 και πήραν κεφάλι στον όμιλο του Elite Round, που δίνει εισιτήριο για τις 8 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Όπως αναφέρει το SDNA, η ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Δανία (2-2) φαίνεται ότι πείσμωσε τους διεθνείς μας που έπιασαν εξαιρετική απόδοση και αιφνιδίασαν τους Άγγλους, όταν έκαναν το 1-0 με τον Λιάβα, έπειτα από ασίστ του Μελιόπουλου.

Με συμπαγή αμυντική τακτική και πολύ καλά στημένα, η Εθνική μας κυνήγησε το δεύτερο γκολ και το βρήκε με τον Διαμαντή, μετά από κεφαλιά – πάσα του Μπότου μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Αγγλία ήταν να μειώσει σε 2-1 στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Γκιμπς-Γουάιτ. Πλέον η Εθνική Νέων κρατά την τύχη στα χέρια της, αφού με νίκη την Τρίτη επί της Τσεχίας (που ενδεχομένως να είναι αδιάφορη) προκρίνεται στις 8 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Η Εθνική μας ομάδα αγωνίστηκε με τους: Νικοπολίδη, Λύρατζη, Διαμαντή, Αντζουλά, Μιχαηλίδη, Μπότο, Μελιόπουλο, Τσιγγάρα, Λιάβα (64’ Βιταλιώτη), Εμμανουηλίδη και Σέχου (53’ Τσαούση).

Η βαθμολογία :

1. ΕΛΛΑΔΑ 2 4 4-3

2. ΑΓΓΛΙΑ 2 3 4-2

3. ΔΑΝΙΑ 1 1 2-2

4. ΤΣΕΧΙΑ 1 0 1-4

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected