Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Έσπασαν καρδιές” στο Άνφιλντ, 2-1 η Λίβερπουλ με αυτογκόλ στο τέλος! (vid)

Από τον καρδιολόγο, στον ψυχίατρο και πάλι πίσω για τους Reds, που πήραν δώρο αυτογκόλ στο φινάλε, νίκησαν 2-1 με δραματικό τρόπο την Τότεναμ και επέστρεψαν στην κορυφή.

Πολύ σκληρή για να πεθάνει και να εγκαταλείψει το όνειρο του πρώτου της πρωταθλήματος μετά το 1990 εμφανίζεται η Λίβερπουλ. Η Τότεναμ ισοφάρισε με τον Μόουρα στο 70′ το γκολ του Φιρμίνο από το 16′ και έφερε τους “κόκκινους” στα όριά τους στο μεγάλο ματς της 32ης αγωνιστικης της Premier League, όμως εκείνοι βρήκαν τη λύση στο φινάλε.

Στο τοπικό ντέρμπι με την Έβερτον πριν μερικούς μήνες στο “Άνφιλντ” ήταν ο Οριγκί στο 97′ που εκμεταλλεύτηκε ολέθριο σφάλμα του γκολκίπερ Πίκφορντ για να χαρίσει το τρίποντο στην ομάδα του, το απόγευμα της Κυριακής το “δώρο” ήρθε από πόδι αντιπάλου!

Συγκεκριμένα του Αλντερβάιρελντ που έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της Τότεναμ, για να πάρει τη χρυσή νίκη με 2-1 η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ και να επιστρέψει στην κορυφή με +2 έναντι της Μάντσεστερ Σίτι έχοντας ματς περισσότερο.

Συνθέσεις

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Αλισον, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Ρόμπερτσον, Μίλνερ (77′ Φαμπίνιο), Χέντερσον (77′ Οριζί), Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο

Τότεναμ (Μαουρίτσο Ποκετίνο): Γιορίς, Σάντσες (70′ Σον), Βερτόνεγκεν, Αλντερβάιρλεντ, Τρίπιερ, Σισοκό, Ρόουζ, Ντέλε Αλι, Ερικσεν (90’+1′ Γιορέντε), Μόουρα (82′ Ντέιβις), Κέιν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected