Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : «Αιτούμεθα τη διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση για το ματς στα Τρίκαλα»

Επιστολή σε όλα τα ΜΜΕ απέστειλε η διοίκηση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, με την οποία ζητά τη διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση για το ματς που διακόπηκε στα Τρίκαλα, ενώ παράλληλα αφήνει αιχμές για τους διαιτητές του αγώνα της ομάδας με τη Βέροια.

Αναλυτικά :

Κύριοι της Ένωσης,

«Δυστυχώς τα τελευταία γεγονότα στο χώρο του ποδοσφαίρου, μας αναγκάζουν να παρέμβουμε και να ζητήσουμε την άμεση διακοπή του πρωταθλήματος Α κατηγορίας, έως ότου τελεσιδικήσει η απόφαση του αγώνα Κυπέλλου που διακόπηκε μεταξύ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων και της Νίκης Αγκαθιάς.

Αυτό γιατί ακολουθούν κρίσιμοι αγώνες, που θα ορίσουν την τελική κατάταξη της βαθμολογίας.

Επίσης, θεωρούμε ότι μετά τη χθεσινή απόδοση των διαιτητών στους αγώνες Κυπέλλου, οι οποίοι είναι αξιολογημένοι και έμπειροι στον χώρο τους, που κλήθηκαν να διαχειριστούν δύο παιχνίδια – γιορτή του ποδοσφαίρου, ουσιαστικά δεν εκτέλεσαν αυτό που ορίστηκαν να πράξουν.

Για το λόγο αυτό, στους επόμενους κρίσιμους αγώνες πρωταθλήματος και play off, αιτούμεθα τον ορισμό διαιτητών από όμορους νομούς, ώστε να είναι εγγυημένη η αξιοπιστία και το κύρος της ΕΠΣ Ημαθίας.

Τέλος, κύριοι της διαιτησίας, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι τον σεβασμό των παικτών, των προπονητών, των παραγόντων και των φιλάθλων, τον κερδίζεις μέσα στο γήπεδο και όχι εκτός.»

error: Protected