Εφηβικό ΕΠΣ Ημαθίας - Παιδικό Ημαθίας

Το δελτίο τύπου του Αλιάκμονα Νησελίου για το ματς του εφηβικού πρωταθλήματος

Ενημερωτικό δελτίο απέστειλε ο Αλιάκμων Νησελίου, με το οποίο περιγράφει τον νικηφόρο αγώνα της εφηβικής ομάδας με τον ΦΑΣ Νάουσα, για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας.

Αναλυτικά :

“Έχοντας απομείνει 3 αγωνιστικές για τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος η Κ16 του Αλιάκμονα Νησελίου συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις φτάνοντας σε ακόμα μία νίκη απέναντι στην ομάδα του ΦΑΣ Νάουσα με το ευρύ σκορ 4-0, που την εδραιώνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο.

Οι νεαροί παίκτες του Κυριάκου Καρασαββίδη, που είχαν την καθολική υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο, κατάφεραν να φτάσουν σε μία άνετη επικράτηση έχοντας ευκαιρίες και για ένα μεγαλύτερο σκορ.

Το χορό των τερμάτων άνοιξε ο Πιπιλιαρίδης στο 5’ λεπτό για να πάρει τη σκυτάλη ύστερα από 10 λεπτά ο Δαραής και να κάνει το 2-0 μετά από εκτέλεση κόρνερ κλείνοντας έτσι το πρώτο ημίχρονο με αυτό το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Νησελίου συνέχισε στον ίδιο ρυθμό κάνοντας το 3-0 με σκόρερ τον Λαναρά στο 55’ για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 4-0 και πάλι ο Δαραής στο 70’.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Νησελίου η ΑΕΠ Βέροιας εντός έδρας.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Σαράντης, Σαμαράς, Μπλιάτκας, Τζουβάρας, Μιτσίκας, Σάκος, Χωροπάντης, Τέγος, Καραντίνας, Πάλλας, Τσιακίρης. Έπαιξαν επίσης και οι Κασάπης, Τέγος Τρ., Τσιακίρης Κων., Κοτζιαμπάσης, Αντωνίου.

Αλιάκμων Νησελίου : Πιπιλιάρης, Δελήβος Κ., Ζαφείρης, Ματράκας, Δαραής, Μαντζής, Πιπιλιαρίδης, Δεληβός Φ., Κυνηγόπουλος, Λαναράς, Παπαδημητρίου. Έπαιξαν επίσης και οι Ζησόπουλος, Πασχάλης, Τσογιάννης, Μπεκτάσης, Καραγκιοζόπουλο.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected