Super League 1

Σήμερα ο “τελικός” ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα!

Τη λέξη νίκη έχουν στο μυαλό τους ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιαννινα στο πολύ μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου για την παραμονή στην κατηγορία!

Οι παίκτες του Χάιμε Βέρα μετά την… κατάρρευση στην Θεσσαλονίκη, θέλουν να δώσουν ξανά χαρά στον κόσμο της ομάδας παίρνοντας μια πολύ μεγάλη νίκη φέρνοντας τον σε απόσταση… αναπνοής από την 13η θέση.

Οι απουσίες είναι γνωστές με τους Ναμπί, Σακόρ, Δεληγιαννίδη και Στρέζο να μένουν εκτός αποστολής, ενώ παρών σε αυτό το κρίσιμο ματς δήλωσαν οι Σωτηρίου, Γιακουμάκης.

Ο κόσμος αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” όπου με την φωνή του και το πάθος του θα σπρώξει τον ΟΦΗ σε αυτή τη μεγάλη νίκη.

Από την άλλη πλευρά, μετά τη νίκη της στη Λιβαδειά την περασμένη αγωνιστική η ομάδα της Ηπείρου ανέβηκε στους 26 βαθμούς και άφησε 4 βαθμούς πίσω τον σημερινό της αντίπαλο ΟΦΗ και 6 τον Λεβαδειακό.

Ο ΠΑΣ είναι εδραιωμένος στην 13η θέση της βαθμολογίας και πλέον κυνηγάει την απευθείας παραμονή, δηλαδή την 12η θέση, στην οποία τώρα βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης με έναν βαθμό περισσότερο από τους Ηπειρώτες.

Πέραν της βαθμολογική του σημασίας, το σημερινό παιχνίδι έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα που αγωνίστηκε ως παίκτης για πολλά χρόνια, αλλά και σαν προπονητής, ενώ ο Μάνος θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε πέρυσι δανεικός και αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της Football League πετυχαίνοντας 27 τέρματα.

Στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ντέρμπι παραμονής, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα παραταχθεί πλήρης ούτε αυτή τη φορά. Άλλωστε τα προβλήματα δεν έχουν εκλείψει καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς και η ομάδα έχει…συνηθίσει να παίζει έχοντας προβλήματα και απουσίες. Αυτή τη φορά η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Νεόφυτου Μιχαήλ. Ο Κύπριος τερματοφύλακας υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο και έχασε την κρίσιμη σημερινή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Ο τραυματισμός του Νεόφυτου Μιχαήλ ήρθε να προστεθεί στις δεδομένες απουσίες των επίσης τραυματιών Λίλα, Λέο και Σιόντη, αλλά και σε αυτές των τιμωρημένων Κάργα και Κάστρο. Αντίθετα, μια ίωση που αντιμετώπιζε ο Παμλίδης δεν στάθηκε ικανή να του στερήσει τη συμμετοχή στην αποστολή που ταξίδεψε για την Κρήτη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected