Κατηγορίες
Εφηβικό ΕΠΣ Ημαθίας - Παιδικό Ημαθίας

Το δελτίο τύπου του Αλιάκμονα Νησελίου για το ματς του εφηβικού πρωταθλήματος

Ενημερωτικό δελτίο απέστειλε ο Αλιάκμων Νησελίου, με το οποίο περιγράφει τον νικηφόρο αγώνα της εφηβικής ομάδας με την ΑΕΠ Βέροιας, για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας.

Αναλυτικά :

“Μετά το πέρας των σημερινών αγώνων η Κ16 του Αλιάκμονα Νησελίου κατέκτησε και μαθηματικά την πρώτη θέση του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας έχοντας απομείνει ακόμα δύο αγωνιστικές μέχρι τη λήξη του (Αριστοτέλης Νάουσας εντός και Μακροχώρι εκτός) και περιμένει τον αντίπαλό της για τα play off του πρωταθλήματος.

Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας, Ιασονίδης Ηλίας και Πέτρος Πούλιος, έδωσαν τα συγχαρητήριά τους για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον προπονητή της ομάδας, Κυριάκο Καρασαββίδη, καθώς και στους παίκτες του.

Όσον αφορά στο σημερινό αγώνα ο Αλιάκμων Νησελίου έφτασε σε ακόμα μία νίκη με σκορ 4–0 απέναντι στην ΑΕΠ Βέροιας παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.

Το σκορ άνοιξε στο 10’ ο συνήθης ύποπτος Δαραής και έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλιάκμων ανέβασε στροφές και αύξησε το δείκτη του σκορ πάλι με το Δαραή στο 55’ και ύστερα από δέκα λεπτά με τον ίδιο σκόρερ έγινε το 3-0 ύστερα από έξοχη συνεργασία τεσσάρων παικτών στα όρια της μεγάλης περιοχής. Το 4-0 έγινε στο 80’ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Λαναρά.

Συνθέσεις

Αλιάκμων Νησελίου : Πιπιλιαρίδης Κ., Δελήβος Κ. (55’ Ζησόπουλος), Ματράκας, Δαραής (65’ Πασχάλης), Δελήβος Φ., Μάντζης (65’ Μπεκτάσης), Λαναράς, Κυνηγόπουλος (55’ Τσογιάννης), Πιπιλιαρίδης Χ., Παπαδημητρίου (55’ Ζαφείρης), Καραγκιοζόπουλος

ΑΕΠ Βέροιας : Παναγιωτούδας, Γεγιτσίδης, Τσιλιγκερίδης Π., Μωυσίδης Ν., Κολμπουτσάι, Χοχλιούρος, Σαμαράς, Νούλης, Χονδροματίδης (50′ Ακριβόπουλος), Μπουζίκας, Καμπάογλου (50′ Βαφειάδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected