B ΕΠΣ Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας - Γ ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας – Φινάλε αύριο στη Β Ερασιτεχνική, στην τρίτη “στροφή” τα play off της Γ (pregame 21/4)

Πέφτει η αυλαία στους δύο ομίλους της Β Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο ποιες θα είναι οι ομάδες που θα αγωνιστούν στα play out του 1ου ομίλου. 

Όσον αφορά αυτές που θα συμμετέχουν στα play off, έχουν ήδη αναδειχθεί, ωστόσο η αυριανή 18η αγωνιστική έχει σημασία καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι ομάδες θα μεταφέρουν τους βαθμούς τους στο μίνι πρωτάθλημα των έξι αγωνιστικών.

Το πιο σημαντικό ματς στο φινάλε είναι αυτό ανάμεσα στην ΑΕ Σχοινά και τον Ατρόμητο Διαβατού, με τους γηπεδούχους να θέλουν έναν μόλις βαθμό για να παραμείνουν στην κατηγορία χωρίς τη διαδικασία των play out και τους φιλοξενούμενους να χρειάζονται μόνο το τρίποντο για να το πετύχουν αυτό.

Απεναντίας, ο Αλιάκμων Νησελίου έχει εξασφαλίσει κατά 99% την παραμονή του καθώς ακόμη κι αν ηττηθεί από τον ΠΑΟΚ Κουλούρας και την ίδια ώρα ο Ατρόμητος Διαβατού κερδίσει στον Σχοινά, μιας και υπερτερούν στην τριπλή ισοβαθμία, εκτός αν ηττηθούν από τους πρωτοπόρους με τέσσερα γκολ διαφορά και πάνω

Όλα αυτά βεβαίως αν διεξαχθούν τελικά τα play out καθώς σε περίπτωση που ο Απόλλων Λυκογιάννης ηττηθεί από την ΑΕΚ Καμποχωρίου, τότε η διαφορά του από την 9η θέση θα φτάσει στους 18 βαθμούς, που δεν μπορούν να καλυφθούν στις 6 αγωνιστικές του μίνι πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής :

1ος όμιλος

Απόλλων Λυκογιάννης – ΑΕΚ Καμποχωρίου

ΑΕ Σχοινά – Ατρόμητος Διαβατού

ΠΑΟ Παλατίτσια – Ολυμπιακός Λουτρού

Αλιάκμων Νησελίου – ΠΑΟΚ Κουλούρας

Θύελλα Σταυρού – Δόξα Λιανοβεργίου

δείτε ΕΔΩ βαθμολογία και σκόρερς


Στον 2ο όμιλο τα πράγματα είναι σαφώς πιο ξεκάθαρα σε σχέση με τον πρώτο.

Η τετράδα των play off έχει ήδη αναδειχθεί, όπως επίσης και η σειρά των ομάδων, όμως οι δύο εκ των τεσσάρων (ο ΑΣ Γιαννακοχωρίου έχει ρεπό και ο Αστέρας Τριποτάμου παίρνει ξεκούραστα τους βαθμούς με τα Μονόσπιτα) θα παλέψουν για ένα ακόμη τρίποντο στη…φαρέτρα τους ώστε να έχουν ακόμη μεγαλύτερη συγκομιδή στους αγώνες διαβάθμισης.

Η…μοίρα μάλιστα τους έφερε να αγωνίζονται μεταξύ τους στο φινάλε καθώς ΠΑΣ Λευκαδίων και ΑΕΠ Βέροιας αναμετρώνται αύριο, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν 7 βαθμοί στην κορυφή. Αν η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη φύγει με το “διπλό” από τα Λευκάδια, ουσιαστικά εξασφαλίζει την άνοδο καθώς η διαφορά από την τέταρτη θέση θα αυξηθεί στους 16 βαθμούς, αν όμως ο ΠΑΣ πάρει τη νίκη, θα μετατρέψει τα play off σε ένα γρίφο για δυνατούς λύτες!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής :

2ος όμιλος

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – ΑΣ Πατρίδας

Εθνικός Ράχης – Ολυμπιακός Νάουσας

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Θύελλα Στενημάχου

Ελπίδα Μονοσπίτων – Αστέρας Τριποτάμου  0-3 α.α.

Λευκάδια – ΑΕΠ Βέροιας

Ρεπό : ΑΣ Γιαννακοχωρίου

δείτε ΕΔΩ βαθμολογία και σκόρερς


Ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα πρωταθλήματα είναι αυτό της Γ Ερασιτεχνικής, που φέτος περιλαμβάνει τη διαδικασία των play off.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει την τρίτη αγωνιστική των αγώνων διαβάθμισης, με τα τέσσερα ματς του προγράμματος να παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Στον 1ο όμιλο, η πρωτοπόρος Δόξα Κυψέλης υποδέχεται την ΑΕ Τρικάλων, που δεν ξεκίνησε καλά στο μίνι πρωτάθλημα ενώ στο άλλο παιχνίδι, η φορμαρισμένη (και δεύτερη πλέον) ΑΕ Καψόχωρας θα υποδεχτεί τον ΑΟ Συκιάς

Στον 2ο όμιλο, ο Άχθος Αρούρης αγωνίζεται εντός με τον Μακεδονικό Ρόδακα και θέλει έναν βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο, όμως όπως έχουν επαναλάβει πολλές φορές οι άνθρωποι της νεοσύστατης ομάδας, στόχος είναι ο τίτλος.

Το ίδιο ισχύει και για τον Μακεδονικό, που θα μεταβεί στη Μέση με στόχο να επαναλάβει ότι έπραξε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ενώ την ίδια ώρα, ο Άτλας Ζερβοχωρίου θα υποδεχτεί τη Δόξα Νάουσας, σε μια αναμέτρηση με μεγάλη βαθμολογική σημασία για αμφότερες τις ομάδες

Αναλυτικά το πρόγραμμα :

1ος όμιλος

Δόξα Κυψέλης – ΑΕ Τρικάλων
ΑΕ Καψόχωρας – ΑΟ Συκιάς

 

2ος όμιλος

Άχθος Αρούρης – Μακεδονικός Ρόδακα
Άτλας Ζερβοχωρίου – Δόξα Νάουσας

δείτε ΕΔΩ βαθμολογίες

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected