Γ Εθνική / Τοπικά

Κυπελλούχος Κυκλάδων ο Πανθηραϊκός!

Το 3ο τίτλο του Κυπελλούχου Κυκλάδων κατέκτησε πριν λίγο ο Πανθηραϊκός, που χρειάστηκε την παράταση να επικρατήσει με 1-3 (1-1κ.δ.) του Πανναξιακού στον τελικό της ΕΠΣ Κυκλάδων που ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο γήπεδο της Ερμούπολης.

Με αρκετές φάσεις και τον Πανθηραϊκό να έχει σε γενικές γραμμές τον έλεγχο του αγώνα, οι περίπου 150 φίλοι του ποδοσφαίρου απόλαυσαν ένα παιχνίδι που είχε σασπένς, αφού ο Πανναξιακός, μπορεί να αγωνίζεται μία κατηγορία παρακάτω, όμως απέδειξε ότι διαθέτει βαριά φανέλα για να ηττηθεί εύκολα.

Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του Τόμι Κονσταντίνοφ στο 16′, όπου ο παίκτης του Πανθηραϊκού μετά από σύγκρουση με τον Τσαϊλάκη έπεσε στο έδαφος και του γύρισε η γλώσσα. Η έγκαιρη παρέμβαση της διασώστριας του αγώνα, κυρίας Κασιανού και του φυικοθεραπευτή του Πανναξιακού κ. Κάρλοβιτς, ήταν καθοριστική, καθώς χάρη στις ενέργειες τους ο ποδοσφαιριστής επανήλθε άμεσα και στη συνέχεια με την γρήγορη ανταπόκριση του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σύρου, όπου και παρέμεινε για προληπτικούς λόγους.

Ιδιαίτερο χρώμα στον τελικό έδωσαν οι 45 περίπου φίλοι του Πανναξιακού που κράτησαν «ζωντανή» την εξέδρα.

το φιλμ του αγώνα στο Sportcyclades

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected