Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μια ανάσα από τον τίτλο η Μπαρτσελόνα! (vid)

Η Μπαρτσελόνα νίκησε 2-1 τη Σοσιεδάδ, επανέφερε τη διαφορά από τη 2η θέση στο +9 και πλησίασε μία ανάσα από το να κλειδώσει το πρωτάθλημα στη La Liga.

Νωρίτερα η Ατλέτικο είχε μειώσει στους έξι βαθμούς. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε που θέλει να τελειώνει όσο το δυνατόν νωρίτερα με τον τίτλο, είχε αποφασίσει ούτως ή άλλως να ρίξει βασικούς, παρά το ότι η ομάδα προερχόταν από τα σοβαρά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και πάλι καλά, επειδή η Σοσιεδάδ έβαλε δύσκολα στην Μπαρτσελόνα.

Τελικά οι Καταλανοί βρήκαν τον τρόπο να νικήσουν την κούραση και τους Βάσκους και με πέντε αγωνιστικές να απομένουν, δεν γίνεται να χάσουν το πρωτάθλημα από το +9 όπου βρίσκονται.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Ζόρντι Αλμπα, Σεμέντο, Βιδάλ (90′ Σέρζι Ρομπέρτο), Αρτούρ (56′ Μπουσκέτς), Ράκιτιτς, Ντεμπελέ (72′ Κουτίνιο), Μέσι, Λουίς Σουάρες

Σοσιεδάδ (Ιμανόλ Αλγουαθίλ): Ρούγι, Θαλδούα, Ελουστόντο, Μουνιόθ, Γιορέντε (86′ Μπαρενετσέα), Πάρδο, Μερίνο, Θουμπελδία (54′ Σανγκάλια), Χουάνμι (86′ Σάντρο), Ογιαρθάμπαλ, Γουίλιαν Ζοσέ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected