Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κυπελλούχος Κεφαλλονιάς ο Παλληξουριακός!

Κυπελλούχος 2018-2019 Κεφαλονιάς – Ιθάκης και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, από σήμερα είναι ο Παλληξουριακός.

Οι «ερυθρόλευκοι, ήταν από την αρχή το φαβορί για την κούπα στον 39ο τελικό του τοπικού κυπέλλου και το απέδειξαν στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μια ομάδα μικρότερης κατηγορίας τον Πυλαριακό, τον οποίο και νίκησαν με σκορ 6-0!

Οι τυπικά γηπεδούχοι, στα εγκαίνια ουσιαστικά του ανακατασκευασμένου Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, πιο ποιοτικοί, είχαν την κατοχή και με καλή κυκλοφορία μπάλας, σε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο, δημιουργούσαν καλές στιγμές μπροστά από την εστία του Μακρή, πετυχαίνοντας συνολικά 6 γκολ.

Οι «κυανέρυθροι» της Πυλάρου, σίγουρα προσπάθησαν και πάλεψαν για το καλύτερο και μια μεγάλη έκπληξη. Μπορεί να μην τα κατάφεραν, όμως μπορούν να είναι ικανοποιημένοι από τη σημερινή τους προσπάθεια και να συνεχίζουν να χαίρονται αυτήν τη μοναδική στιγμή, που έζησαν στη μεγάλη γιορτή του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

το φιλμ του αγώνα στο Sportsthea

Η σύνθεση των Κυπελλούχων :

Παλληξουριακός (Σπ. Παπαδάτος) : Σκαμαντζούρας Γ., Μπερναλής, Τζιαρτζάνης, Λούλουδας, Λυκούδης (72′ Ζερβός), Μαρκάτος Σπ. (64′ Ανντωνάτος Κ.), Μαρκάτος Σωκ., Αντωνάτος Ηλ., Μπράτι (72′ Καμινάρης), Μουρελάτος Χ. (64′ Lalaj), Μουρελάτος Χ.Σ..

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected