Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κυπελλούχος Ρεθύμνου η Επισκοπή!

Η Επισκοπή αναδείχθηκε για 6η φορά στην ιστορία της Κυπελλούχος Ρεθύμνου, επικρατώντας στον 48ο τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΡ με 2-1 της ΑΕ Μυλοποτάμου στο γήπεδο της Σοχώρας.

Με αυτό τον τρόπο επέστρεψε στον θρόνο της κατακτώντας το 3ο Κύπελλο τα τελευταία 4 χρόνια.

Ο 48ος τελικός ήταν θεαματικός, με την Επισκοπή να επιβεβαιώνει τον τίτλο του φαβορί πετυχαίνοντας τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο 4’ με τον Γιόρνταν και στο 32’ με τον Βιέντ.

Στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου, ο Σταυρουλάκης απέβαλε τον Λαζαρίδη με 2η κίτρινη κάρτα, με την ΑΕΜ να έχει την εδαφική υπεροχή και να κατορθώνει στο 79’ να μειώνει σε 1-2 με τον Δελήμπαση, μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν αγωνιώδες, αλλά η ΑΕΜ δεν κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι με την Επισκοπή να φτάνει στην κατάκτηση του τίτλου.

το φιλμ του αγώνα στο rethymnosports

Συνθέσεις

ΑΕ Μυλοποτάμου (Κώστας Κιάσσος): Δημαράκης, Λουμπάκης, Μυρθιανός, Φοβάκης, Μονιάκης, Μέμος, Δροσάκης, Δελήμπασης, Βιτώρος (68’ Λέσι), Βελονάκης, Γαρεφαλάκης.

ΑΟ Επισκοπής (Μάρκος Στεφανίδης): Χανιωτάκης, Ρούσσης, Σέχου, Λαζαρίδης, Σερβιλάκης, Σαββίδης, Νάκας (69’ Γκιόκας), Χαλκιαδάκης (82’ Ερ. Ματαραγκάσι), Βιέντ (59’ Ζαχαρός), Κατσικοκέρης, Γιόρνταν (46’ λ.τ. Σουμπασάκης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected