Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!

Φουλ δράση στην Ημαθία το Σαββατοκύριακο, στα…κόκκινα και τα τουρνουά Ακαδημιών!

Ένα από τα Σαββατοκύριακα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των φίλων του αθλητισμού είναι αυτό που ξεκινά αύριο στην Ημαθία!

Η δράση ξεκινά από νωρίς το πρωί με την έναρξη των τουρνουά που διοργανώνουν η ΑΕΠ Βέροιας και η Ακαδημία Βέροιας σε Ραχιά και Γεωργιανούς αντίστοιχα, τα οποία και θα διαρκέσουν δύο ημέρες.

Στις 11.30 κάνουν σέντρα τα δύο ματς της δεύτερης φάσης του Εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας και συγκεκριμένα οι αναμετρήσεις Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας-Αστέρας Αλεξάνδρειας και ΓΑΣ Ροδοχωρίου-Αριστοτέλης Νάουσας. Οι επαναληπτικοί θα γίνουν την Τετάρτη 8/5 στις έδρες των φιλοξενούμενων.

Στις 18.00 στην Αλεξάνδρεια, ο ΓΑΣ θα αναμετρηθεί με τους Αετούς Βέροιας, με τον νικητή να προκρίνεται στον τελικό του πρωταθλήματος της Α ΕΚΑΣΚΕΜ, που θα αναδείξει τον πρωταθλητή αλλά και την ομάδα που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν (μαζί με τον ΓΑΣ Μελίκης, που εξασφάλισε την παραμονή του) στη Γ Εθνική.

Στις 19.00 έχει οριστεί η γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Ημαθίας και συγκεκριμένα ο τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, ανάμεσα στη Βέροια και τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο της Βέροιας και θα ακολουθήσουν οι καθιερωμένες απονομές αλλά και για πρώτη φορά, συνέντευξη τύπου.

Την επόμενη μέρα και συγκεκριμένα στις 10.30 διεξάγεται η τέταρτη αγωνιστική των play off ανόδου στους δύο ομίλους της Γ Ερασιτεχνικής και μία ώρα μετά (11.30) τα πρώτα ματς των της Β Φάσης των play off του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας και συγκεκριμένα οι αναμετρήσεις Κένταυρος Μελίκης-ΠΑΟΚ Κουλούρας και Μακροχώρι-Βέροια. Οι επαναληπτικοί θα γίνουν την Τετάρτη 8/5 στις έδρες των φιλοξενούμενων.

Στις 17.00 κάνουν σέντρα οι αγώνες play off στους δύο ομίλους της Β Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣΗ, ένα μίνι πρωτάθλημα ανάμεσα στις ομάδες που τερμάτισαν στις τέσσερις πρώτες θέσεις κάθε γκρουπ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected