Στους “4” του Εφηβικού πρωταθλήματος Ημαθίας ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου! (vid)

Μία πολύ σημαντική διάκριση για το εφηβικό τμήμα του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, που πανηγυρίζει από την Τρίτη (7/5) την είσοδο του στα play off του Πρωταθλήματος Κ16 στην Ημαθία.

Η ομάδα του Δημήτρη Κοτζάμπαση ηττήθηκε με 3-1 από τον Αριστοτέλη Νάουσας και σε συνδυασμό με το 4-2 του πρώτου αγώνα υπέρ των “κιτρινομπλέ”, το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι (δεν μετρά το εκτός έδρας γκολ στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Ημαθίας).

Εκεί, ο ΓΑΣ αποδείχτηκε πιο ψύχραιμος και με 7-6 πήρε το εισιτήριο για το final four, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, όπως μπορείτε να διακρίνεται στο βίντεο παρακάτω.

Για τον Αριστοτέλη, τα γκολ σημείωσαν οι Παπαϊωάννου (πεν) και Καραμπινέσης (2) ενώ για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου ο Κοτζιάμπασης

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μπογιατζόγλου.

Συνθέσεις

Αριστοτέλης Νάουσας : Τσανασίδης, Κλεφτούρης, Βασιλειάδης Ν., Αλεξιάδης, Gjyla, Βασιλειάδης Δ., Καραμπινέσης, Κιόσια (54′ Χαβιαρόπουλος), Τσιμπράκου, Παπαϊωάννου, Αγιάζι (63′ Καρασαρίδης)

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Θεοδωρόπουλος, Χουλιάρας, Μουρατίδης, Κουκούγια (75′ Λαφάρας Ν. / 78′ λ.τ. Παπαδόπουλος Δ.), Τσιαπράζης (57′ Μάνης), Μπαξεβάνος, Λαφάρας Α., Ψηρίδης Χ., Ψηρίδης Β., Καρβουνιάρης, Κοτζιάμπασης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected