Κατηγορίες
Football League

Football League Κ19 – Πρωταθλητής ο Ηρακλής!

Η Κ19 του Ηρακλή νίκησε 2-1 την αντίστοιχη της Κέρκυρας και κατέκτησε το πρωτάθλημα Νέων.

Όπως αναφέρει το FL News, ο Γηραιός επικράτησε 2-1 της Κέρκυρας στον τελικό της διοργάνωσης που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο Νεάπολης Βόλου και σήκωσε την κούπα. Σε μία απογοητευτική χρονιά για την πρώτη ομάδα οι ποδοσφαιριστές του Μαργαρίτη Κεχαγιά έδειξαν ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν μέλλον και οφείλουν να στηριχτούν στα δικά τους παιδιά.

Ο Γιώργος Μακρής ήταν ο πρωταγωνιστής για τον Ηρακλή, καθώς άνοιξε το σκορ στο 8′ και στο 46′ διαμόρφωσε το 1-2. Οι Φαίακες είχαν ισοφαρίσει με τον Νάτση στο 16′.

Μετά το φινάλε βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της διοργανώτριας, Λεωνίδα Λεουτσάκο ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, Αλέξανδρος Κυζιρίδης της Κ19 του Γηραιού.

Το ματς μεταξύ άλλων παρακολούθησαν εκ μέρους της ΠΑΕ Ηρακλής οι Στάθης Καραντώνης, Ηλίας Θεοδωρίδης, Σάκης Χατζόγλου.

Συνθέσεις

ΚΕΡΚΥΡΑ Κ19 (Κώστας Χριστοφοράκος): Παγκράτης, Γκόγκος, Βλάχος, Γκίτσης, Πιτσόλης, Κέντρος, Παναγιωτίδης, Τσάνης, Μπαμίογλου, Γκασίδης, Φετεινίδης. Πάγκος: Τζαφέστας, Στεργίου, Καρύδης, Μπάκολης, Μεριανός, Αρμενιάκος, Μπουντάνι.

ΗΡΑΚΛΗΣ Κ19 (Μαργαρίτης Κεχαγιάς): Μαυροματίδης, Μανακίτσας, Κριτσιάνης, Φασουλάκος, Χατζηστογιάννης, Γιαννακόπουλος, Κυζιρίδης, Στόιος, Αβραμίδης, Μακρής, Τζούτζιος. Πάγκος: Συριτούδης, Ταουσάνης, Αναστασιάδης, Αποστόλου, Περπερίδης, Μαγκούτης, Ντουβαρτζής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected