Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Στη Football League o Ιωνικός!

Ο Ιωνικός επικράτησε 2-0 του Αιολικού και με συνολικό σκορ 4-2, πήρε το εισιτήριο για τη Football League.

Στις επαγγελματικές κατηγορίες επιστρέφει μετά από οκτώ χρόνια ο Ιωνικός. Έχοντας ταλαιπωρηθεί στη Δ’ Εθνική και μετέπειτα στη Γ’ Εθνική, η ομάδα της Νεάπολης κατάφερε φέτος, μέσω των μπαράζ των δευτεραθλητών της Γ’ Εθνικής, να κερδίσει μια θέση στη Football League της νέας σεζόν.

Ο Ιωνικός επικράτησε 2-0 του Αιολικού, και μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα στη Μυτιλήνη, πήρε το εισιτήριο για την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Στο 16’ ο Μουστάκης πέτυχε το 1-0 για τους γηπεδούχους και στο 38’ ο Κουϊρουκίδης έγραψε το 2-0. Οι παίκτες του Αιολικού δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και γνώρισαν την ήττα, που τους κρατά στη Γ’ Εθνική και τη νέα σεζόν.

Μετά το σφύριγμα της λήξης, οι παίκτες του Ιωνικού πανηγύρισαν έξαλλα την επιτυχία τους, μαζί με τους φίλους της ομάδας, που είχαν δημιουργήσει εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Νεάπολης.

Συνθέσεις

Ιωνικός : Κουρεπίνης, Δημακάκος, Καρέλης (46′ Θέος), Ατματζίδης, Κουιρουκίδης (86′ Μανωλάς), Γκοτσούλιας, Καλλέργης (90+1′ Τσιριγώτης), Μουστάκης, Πατσατζόγλου, Πλάκας, Πογοσιάν (63′ Κατσικογιάννης).

Αιολικός : Κουμπάς, Λαμπράκης (58′ Ποτουρίδης), Κρητικός (46′ Βουτσιώτης), Μπούζουρας, Τζόρνταν, Βαλιός, Τάχιας (86′ λ.τ Καρυτινός), Κατσίκης (79′ Λάλας), Τσουβαλτσίδης, Διαμαντίδης, Τσουμπανέλλης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected