Basket - Γενικά

Με τη ΧΑΝΘ σήμερα ο Φίλιππος, κρίσιμοι αγώνες για την παραμονή (πρόγραμμα 29ης αγωνιστικής)

Προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος σήμερα και ο Φίλιππος Βέροιας αντιμετωπίζει στο κλειστό “Μ. Τσικίνας” την ομάδα της ΧΑΝΘ.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 13:00 αντί για τις 17:00 όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί και διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ Ντούρας και Μπακάλης.

Στα άλλα παιχνίδια, Ελευθερούπολη και Αγρίνιο ετοιμάζονται να παίξουν τα… ρέστα τους στην έδρα της πρώτης, στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Αμφότερες οι ομάδες «καίγονται» για την κατάκτηση του ροζ φύλλου, στη «μάχη» που δίνουν για τη δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη. Εάν οι φιλοξενούμενοι πανηγυρίσουν το «διπλό», τότε θα είναι εκείνοι που θα ακολουθήσουν το Ανατόλια στην Α2, σε διαφορετική περίπτωση όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Θυμίζουμε πως το συγκρότημα της Αιτωλοακαρνανίας κέρδισε στο πρώτο ματς, εντός έδρας, με διαφορά 16π.

Οι πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα θα υποδεχθούν τα Φάρσαλα, ενώ στο «Μίμης Τσικίνας» αναμένεται να έχουμε ακόμα ένα ενδιαφέρον ματς, ανάμεσα στη ΧΑΝΘ και το Φίλιππο Βέροιας. Ο Ερμής Λαγκαδά θα φιλοξενήσει τους Μαχητές, με τους δύο αντιπάλους να ισοβαθμούν στην κατάταξη, η Χαλκηδόνα/Προποντίς θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τη ΝίκηΒόλου που μάχεται για τη σωτηρία της και ο Έσπερος Λαμίας θα παίξει στο Χαλκιοπούλειο με τον ουραγό Μακεδονικό. Σπουδαίο ματς θα έχουμε και στο κλειστό της Ομόνοιας, όσον αφορά στην παραμονή, μεταξύ των Ίκαρων Σερρών και της Γέφυρας. Το ίδιο και στην Ευκαρπία, με το Στρατώνι και το Φαίακα Κέρκυρα να… διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής :

ΧΑΝΘ – Φίλιππος Βέροιας
Ίκαροι Σερρών – ΚΣ Γέφυρας
ΓΣ Ελευθερούπολης – ΑΟ Αγρινίου
Ανατόλια – ΓΣ Φαρσάλων
Ερμής Λαγκαδά – Μαχητές Δόξα Πεύκων
ΓΑΣ Χαλκηδόνας – Νίκη Βόλου
Έσπερος Λαμίας – Μακεδονικός
Στρατώνι – Φαίακας Κέρκυρας

Η βαθμολογία ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected