Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκος Ζούρκος : “Άψογη η διοίκηση στον ΑΣ Γιαννιτσά, έλειψε η εμπειρία αγωνιστικά”

Μετά από έξι χρόνια στον Αιγινιακό, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει και να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική με τον ΑΣ Γιαννιτσά. Ο λόγος για τον Νίκο Ζούρκο.

Ο 30χρονος Ημαθιώτης μέσος μετέφερε μέσω της «Metrosport» τις εντυπώσεις του από την ομάδα της Πέλλας, ενώ ρωτήθηκε και για το πού βλέπει τον εαυτό του από τη νέα περίοδο.

«Ήταν ευχάριστη χρονιά», είπε αρχικά και συμπλήρωσε. «Υπήρχε καλό κλίμα στην ομάδα. Συν τοις άλλοις, η πορεία μας ήταν αξιόλογη. Πιστεύω, ότι κάποιες ατυχίες μας στέρησαν την ευκαιρία να πάμε και ψηλότερα. Το προπονητικό τιμ ήταν άψογο, όπως και η διοίκηση».

«Έλειπε η εμπειρία»

Γιατί όμως δεν μπόρεσε η ομάδα της Πέλλας να κάνει ακόμη καλύτερη πορεία; «Μην ξεχνάτε ότι ήταν η πρώτη χρονιά της ομάδας. Μιλάμε για νεοσύστατη ομάδα 100%. Το πρόσημο ήταν αναμφίβολα θετικό. Όσο για το κάτι παραπάνω; Πιστεύω, ότι έλειπε η εμπειρία», απάντησε ο Νίκος Ζούρκος. Τι βλέπει να γίνεται από εδώ και πέρα; Έχει πάρει τις αποφάσεις του;

«Δεν ξέρω αν θα μείνω στην ομάδα. Θα το συζητήσουμε», ήταν η πρώτη αντίδραση και στη συνέχεια υποστήριξε. «Είμαι ικανοποιημένος από τα όσα συνάντησα στην ομάδα. Ήταν επαγγελματική κατάσταση. Τόσο όσον αφορά τις πληρωμές, αλλά και τις προπονήσεις. Θεωρώ ότι η ομάδα μπορεί του χρόνου να πετύχει ακόμη περισσότερα». Φέτος, ο Ζούρκος κατέγραψε στο Πρωτάθλημα 25 ματς, σημειώνοντας πέντε γκολ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected