Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας - Γ ΕΠΣ Ημαθίας

Το sportsup.gr συγχαίρει την ΑΕ Τρικάλων για την άνοδο!

Άνοιξαν… σαμπάνιες σήμερα για την ΑΕ Τρικάλων, που εδώ και λίγες ώρες πανηγυρίζει την άνοδο της στη Β Ερασιτεχνική της σεζόν 2019/2020!

Στο φινάλε του πρωταθλήματος της τρίτη τη τάξει κατηγορίας στην ΕΠΣ Ημαθίας , η ΑΕΤ κατάφερε να τερματίσει τρίτη και να ακολουθήσει τη Δόξα Κυψέλης και την ΑΕ Καψόχωρας στην επόμενη κατηγορία.

Οι «πράσινοι», με τη νίκη τους κόντρα στην πρωταθλήτρια Δόξα «σφράγισε»» το πολυπόθητο εισιτήριο και μετά από δύο χρόνια από την επαναδραστηριοποίηση της, ανεβαίνει επίπεδο.

Άπαντες στον σύλλογο αξίζουν συγχαρητήρια και πολλά μπράβο, καθώς η προσπάθεια που καταβλήθηκε ήταν μεγάλη και παρά τις δύσκολες εποχές, κατόρθωσαν να αντεπεξέλθουν και να βάλουν τις βάσεις για τη σημερινή επιτυχία.

Η ποδοσφαιρική παρέα που συγκεντρώθηκε το καλοκαίρι του 2017 (οι περισσότεροι με εμπειρία από ανώτερες κατηγορίες), αγάπησαν αυτό που κάνουν και τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν.

Οι συνεργάτες του sportsup.gr συγχαίρουν όλους όσους συνέβαλαν για τη φετινή επιτυχία, εύχεται στον σύλλογο πάντα επιτυχίες και ο προγραμματισμός του ερχόμενου καλοκαιριού να είναι τέτοιος που θα θέσει τα θεμέλια για παραμονή της ομάδας σε υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected