Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας - Γ ΕΠΣ Ημαθίας

Το sportsup.gr συγχαίρει τον Άτλαντα Ζερβοχωρίου την άνοδο!

Ημέρα γιορτής και χαράς για τον Άτλαντα Ζερβοχωρίου, που πανηγυρίζει σήμερα την άνοδο του στη Β Ερασιτεχνική της σεζόν 2019/2020!

Φινάλε στο πρωτάθλημα της τρίτης τη τάξει κατηγορίας στην ΕΠΣ Ημαθίας και άπαντες στην ομάδα μπορούν να αισθάνονται υπερήφανοι για το επίτευγμα τους.

Οι «κιτρινόμαυροι», με τον βαθμό που απέσπασαν στη Νάουσα, πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για τη νέα Β Ερασιτεχνική ως δεύτεροι στον 2ο όμιλο της Γ Ερασιτεχνικής.

Περιττό να αναφέρουμε πως άπαντες στον σύλλογο αξίζουν συγχαρητήρια, καθώς η προσπάθεια που καταβλήθηκε φέτος ήταν αφενός ομαδική και αφ ετέρου για τον καθένα ξεχωριστά, βάζοντας από ένα λιθαράκι για την επιτυχία.

Από τον πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Τσαλίλη ως και τους ποδοσφαιριστές (το 90% των παικτών με καταγωγή από το χωριό), αξίζουν πολλά μπράβο για την προσπάθεια που καταβλήθηκε ώστε να επιτευχθεί η άνοδος.

Ένα μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία αναλογεί βεβαίως στον προπονητή Ηλία Γαϊτανίδη, που με την εμπειρία του αλλά και τις γνώσεις του, έδωσε το δικό του στίγμα και αποτέλεσε έναν από τους πλέον σημαντικούς κρίκους της φετινής αλυσίδας.

Οι συνεργάτες του sportsup.gr συγχαίρουν όλους όσους συνέβαλαν για τη φετινή επιτυχία και εύχεται στον σύλλογο πάντα επιτυχίες, υπομονή και επιμονή στο πλάνο που έχει θέσει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected