Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αποχωρεί ο Στεφανίδης : «Μόνο καλά λόγια έχω να πω για τον σύλλογο της Επισκοπής»

Δεν θα πορευτούν μαζί Επισκοπή και Μάρκος Στεφανίδης τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, όπως σχετικά ανακοίνωσε η διοίκηση της Ρεθυμνιώτικης ομάδας.

Όπως αναφέρει το rethymnosports, ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως οι πιθανότητες να συνεχίζουν να είναι μαζί και τη νέα χρονιά, δεν ήταν πολλές, με το διαζύγιο να επικυρώνεται μετά από την τελευταία επαφή που είχαν ο 52χρόνος τεχνικός και η διοίκηση της ομάδας.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Επισκοπής αναφέρει :

«Μετά από συνάντηση που είχε ο προπονητής κ. Μάρκος Στεφανίδης με τον πρόεδρό μας, κ. Μιχάλη Νικολιδάκη με κεντρικό θέμα την περαιτέρω συνεργασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-20, αποφασίστηκε ότι η κοινή πορεία μεταξύ των δύο πλευρών ολοκληρώνεται κάπου εδώ.

Ο ΑΟ Επισκοπής τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση στο πρόσωπο και στη δουλειά του Αθηναίου κόουτς -αλλά και για το ήθος που επέδειξε όλο αυτό το διάστημα- και του εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

Ως ΑΟ Επισκοπής θέτουμε ήδη τα δεδομένα επί τάπητος για την ανεύρεση νέου ικανότατου προπονητή».

Στην μη ταύτιση απόψεων σε απόλυτο βαθμό με την Επισκοπή, στάθηκε ο Μάρκος Στεφανίδης, μιλώντας για το διαζύγιο του με την Ρεθυμνιώτικη ομάδα.

Ο 52χρονος τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για την Επισκοπή, όσο και τον πρόεδρο της Μιχάλη Νικολιδάκη, ευχόμενος στην ομάδα την επόμενη σεζόν, να κερδίσει την άνοδο στην Football League. «Μόνο καλά λόγια έχω να πω για τον σύλλογο της Επισκοπής και ειδικά για τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Νικολιδάκη.

Στη συνάντηση που είχαμε, επειδή δεν υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμώ το σωματείο, κάθε άλλο… Από εκεί και πέρα, επειδή και ‘γω είμαι επαγγελματίας, όπως η Επισκοπή οφείλει να κοιτάξει το καλύτερο για εκείνη, έτσι κι εγώ πρέπει να πράξω με τον ίδιο τρόπο τα δέοντα για τη δική μου καριέρα.

Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην Επισκοπή και της εύχομαι, τίποτε λιγότερο από την άνοδό της στην Football League. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τον κόσμο της Επισκοπής και της Κρήτης κατ’ επέκταση που με αγκάλιασαν με θέρμη και με σεβασμό».

error: Protected