Ακαδημίες Ημαθίας

Δελτίο τύπου του Αλιάκμονα Νησελίου για το final four του εφηβικού πρωταθλήματος (photos)

Ενημερωτικό δελτίο απέστειλε ο Αλιάκμων Νησελίου, με το οποίο ενημερώνει πως ολοκληρώθηκε με επιτυχία η προετοιμασία της ομάδας Κ16 για το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας.

Αναλυτικά :

«Πανέτοιμη είναι η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη για τον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος Κ16 Ημαθίας, που θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Ημαθίας στα Παλατίτσια την Τετάρτη στις 16:00.

Οι παίκτες του Αλιάκμονα υπεβλήθησαν με μεγάλη επιτυχία σε εργομετρικές εξετάσεις, που έγιναν στις εγκαταστάσεις των Τηλεμάχων Αλεξάνδρειας στο Νησέλι δείχνοντας πανέτοιμοι για τον πρώτο ημιτελικό, που θα τους δώσει με νίκη το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19-05-2019 στις 18:00 στο ίδιο γήπεδο. Αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του Αλιάκμονα δεν υπάρχουν, καθώς μετά την επιστροφή από το σοβαρό τραυματισμό τους των Κουκουσίτσα, Μπίζου και Ρουστέμη, όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή τους.

Με απόφαση της Διοίκησης των Τηλεμάχων όλα τα αναπτυξιακά τμήματα της Ακαδημίας θα παρευρίσκονται στο γήπεδο των Παλατιτσίων για να ενισχύσουν με την παρουσία τους την προσπάθεια της Κ16.»

δείτε φωτογραφίες :

error: Protected