Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στο Champions League της νέας σεζόν η Ίντερ! (vid)

Οι Πολιτάνο-Πέρισιτς βρήκαν δίχτυα για τους Νερατζούρι, οι οποίοι νίκησαν τους Βερονέζους και επέστρεψαν στην 3η θέση, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος.

Η νίκη της Αταλάντα επί της Τζένοα είχε ως αποτέλεσμα να ανέβει 3η και να αφήσει 4η την Ιντερ, η οποία όμως αντέδρασε όπως έπρεπε. Με νίκη, δηλαδή, επί της ουραγού Κιέβο, πράγμα που σημαίνει ότι οι Μιλανέζοι θέλουν τρεις βαθμούς στις τελευταίες δύο αγωνιστικές για να είναι σίγουροι για την έξοδο στο Champions League.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος καθημερινά ακούει και διαβάζει ότι θα αντικατασταθεί από τον Αντόνιο Κόντε, πήρε από την αρχή τον έλεγχο του ματς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι… έπνιξε την Κιέβο. Οχι ότι χρειαζόταν και κάτι τέτοιο για να γίνει η δουλειά άλλωστε, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, με το γκολ να έρχεται στο 39′ με το ωραίο πλασέ (δοκάρι και μέσα) του Πολιτάνο από το ύψος της περιοχής (1-0). Ο ίδιος παίκτης θα μπορούσε να βάλει και δεύτερο γκολ στο 57′ αλλά ο Σέμπερ απέκρουσε, όπως και στην προσπάθεια του Πέρισιτς στην επαναφορά, διατηρώντας (θεωρητικά) την Κιέβο στο ματς.

Οι Βερονέζοι όμως, οι οποίοι γλίτωσαν το 2-0 από τον Πέρισιτς στο 64′, δεν μπόρεσαν ποτέ να γίνουν απειλητικοί, ενώ στο 76′ έμειναν και με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ριγκόνι -με 2η κίτρινη κάρτα- για το φάουλ στον Γκαλιαρντίνι. Γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Ιντερ για να πετύχει και δεύτερο γκολ, στο 86′, με το σουτ του Πέρισιτς εντός περιοχής (2-0), μετά το δοκάρι του Καντρέβα.

Συνθέσεις

Ίντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Σέντρικ, Σκρίνιαρ, Μιράντα, Ασαμόα, Βεσίνο (65′ Γκαλιαρντίνι), Μπόρχα Βαλέρο, Πολιτάνο (62′ Καντρέβα), Ναϊνγκολάν, Πέρισιτς, Ικάρντι (79′ Λαουτάρο).

Κιέβο (Ντομένικο Ντι Κάρλο): Σέμπερ, Ντεπάολι, Μπάνι, Σέζαρ, Τόμοβιτς (78′ Γιαροζίνσκι), Λέρις, Ριγκόνι, Χετεμάι, Βινιάτο (80′ Πελισιέ), Μετζορίνι, Γκρούμπατς (51′ Κιγέν).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected