Κατηγορίες
Super League 1

Ζοσέ Σα στο λιμάνι μέχρι το 2022!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παραμονή του Ζοσέ Σα. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας πλέον δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2023.

Ο 26χρονος άσος δεν ήθελε να φύγει από τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα. Το είχε κάνει γνωστό στους ανθρώπους των Πειραιωτών.

Όπως αναφέρει το Sportime, υπήρξαν δυσκολίες στις διαπραγματεύσεις, αλλά με την παρέμβαση του Ζόρζε Μέντες, αλλά και του Βαγγέλη Μαρινάκη, όλα λύθηκαν.

Ο Ζοσέ Σα θα υπογράψει συμβόλαιο έως το 2023 και έχει δείξει πως μπορεί να αφήσει εποχή. Οι ετήσιες απολαβές αναμένεται να φτάσουν τις 800.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Ο Ολυμπιακός έχει ενημερώσει εδώ και καιρό την Πόρτο, πως θα κάνει χρήση της οψιόν αγοράς. Αυτή βρίσκεται λίγο πάνω από τα 2,5 εκατ. ευρώ. Βέβαια οι «δράκοι» κρατούν ένα ποσοστό σε περίπτωση πώλησης του Ζοσέ Δα.

Είναι σίγουρο πως με την πρώτη του παρουσία στο Μεγάλο Λιμάνι ανέβασε κατά πολύ τις μετοχές του. Μάλιστα πέρασε ξανά το κατώφλι της Εθνικής Πορτογαλίας. Και όπως φαίνεται θα παραμείνει σε αυτή, αφού ο Φερνάντο Σάντος έχει πολύ καλή άποψη για τις ικανότητες του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected