Ποδόσφαιρο Κόσμος

Και ο Ζιγιέκ “εξαργυρώνει” τη χρονιά του Άγιαξ!

Ο Άγιαξ διαθέτει μια πανίσχυρη Ακαδημία, από την οποία ανανεώνει ποιοτικά το ρόστερ του σε τακτά χρονικά διαστήματα ωστόσο μεγάλο μερίδιο στη φετινή εντυπωσιακή σεζόν του «Αίαντα» παίξανε αναμφίβολα οι μεταγραφικές προσθήκες που έγιναν τα τελευταία χρόνια.

Όπως αναφέρει το youngtalents, μία απ’ αυτές είναι σίγουρα η μεταγραφή του Χακίμ Ζιγιέκ από την Τβέντε το 2016! Ο πολύτιμος Μαροκινός επιθετικός είχε συμμετοχή σε 101 γκολ της ομάδας σε 130 επίσημα ματς που αγωνίστηκε μέχρι σήμερα και ειδικά φέτος έκανε τρομερή σεζόν προσφέροντας 21 γκολ και 24 ασίστ!

Στον Άγιαξ, χαίρονται πολύ για την επιτυχία που είχε η μεταγραφής τους, αλλά παράλληλα είναι ρεαλιστές και ξέρουν ότι το καλοκαίρι του 2016 όταν αποκτούσαν τον Ζιγιέκ από την Τβέντε αντί 11 εκ. ευρώ έκαναν ένα μοιραίο λάθος.

Έβαλαν ρήτρα μόνο 25 εκ. ευρώ, ποσό που φαντάζει τρομερή ευκαιρία για μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους που έχουν ενδιαφερθεί ήδη για τον παίκτη.

Η παλιά δόξα του Άγιαξ και νυν ποδοσφαιρικός διευθυντής του συλλόγου Μαρκ Όφερμαρς παραδέχθηκε ότι ο Μαροκινός είναι προ των πυλών: «Τράβηξε την προσοχή μεγάλων ομάδων με όσα έκανε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πολλά μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ έχουν ενδιαφερθεί γι’ αυτόν. Υποσχέθηκα στον Χακίμ ότι θα κλείσω μια καλή μεταγραφή» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Όφερμαρς στην «Mirror» επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τη φυγή του Ζιγιέκ από το Άμστερνταμ…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected