Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πρωταθλήτρια Πορτογαλίας η Μπενφίκα! (vid)

Οι Ελληνες διεθνείς, Βλαχοδήμος (πρώτη φορά) και Σάμαρης (τέταρτη φορά), είναι για φέτος πρωταθλητές Πορτογαλίας με την Μπενφίκα, η οποία πανηγύρισε τον 37ο τίτλο της ιστορίας της.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η αγωνιστική σεζόν για τους Αντρέα Σάμαρη και Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Οι Έλληνες διεθνείς στέφθηκαν πρωταθλητές Πορτογαλίας. Με το εμφατικό 4-1 επί της Σάντα Κλάρα οι Αετοί της Λισσαβώνας σήκωσαν για 37η φορά τον μεγάλο τίτλο της χώρας.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο Σάμαρης ήταν εκείνος που έδωσε την ασίστ για το 1-0 στον Σεφέροβιτς (16′), με τους Ζοάο Φέλιξ (23′), Ράφα Σίλβα (39′) και ξανά τον Σεφέροβιτς (56′) να καθαρίζουν το ματς και να επαναφέρουν την ομάδα τους στην κορυφή της Πορτογαλίας, έπειτα από διάλειμμα ενός έτους. Η Μπενφίκα είχε σηκώσει την κούπα για τέσσερις διαδοχικές χρονιές (2014-2017), με τον Σάμαρη να πανηγυρίζει για τέταρτη φορά και τον Βλαχοδήμο για πρώτη στην καριέρα του. Η Πόρτο νίκησε τη Σπόρτινγκ με 2-1 στο ντέρμπι, ωστόσο το τρίποντο ήταν μόνο… γοήτρου, αφού έμεινε στη 2η θέση και στο -2 από την κορυφή!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected