Κατηγορίες
Παιδικό Ημαθίας

Πρωταθλητής Κ14 στην Ημαθία ο Αστέρας Αλεξάνδρειας! (vid)

Χαράς ευαγγέλια για τον Αστέρα Αλεξάνδρειας, που πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα Κ14 της ΕΠΣ Ημαθίας!

Η ομάδα του Μάκη Γιαννόπουλου επικράτησε με 1-0 του Μακεδόνα Βέροιας και σήκωσε το τρόπαιο, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Η χαρά ωστόσο επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Μαντζουρίδη, ο οποίος στην τελευταία κυριολεκτικά φάση βρέθηκε στο έδαφος και διεκομίσθη στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, φαίνεται πως γλιτώνει τα χειρότερα ωστόσο περισσότερα θα γνωρίζουμε σε πιο αναλυτικές εξετάσεις.

Το γκολ για τον Αστέρα σημείωσε ο Καψάλης στο 17ο λεπτό, ενώ για τον Μακεδόνα αυτή ήταν η πρώτη φετινή ήττα (είχε μόλις μία ισοπαλία), η οποία και έμελλε να είναι αυτή που θα του στερήσει τον τίτλο. Ωστόσο, η ομάδα του Γιώργου Μυλωνά απέδειξε πως έχει αστείρευτο ταλέντο και το μέλλον (σαφώς) της ανήκει!

Την τρίτη θέση του πρωταθλήματος κατέκτησε ο ΠΑΟΚ Κουλούρας, που επιβλήθηκε με 3-1 της Βέροιας με τέρματα που σημείωσαν οι Τούφας (2′), Τσουλτσίδης (8′), Χατζηπάντος (70′) και Φωτόπουλος (10′) αντίστοιχα.

Τα φύλλα αγώνος :

Μικρός Τελικός

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Ζουρνατζίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Ρηγόπουλο και Γκόγκο

Συνθέσεις

Βέροια : Λίβας (63′ Αδαμίδης Θ.), Κώττας, Συμπεθέρης, Στίμος, Κυριακίδης, Νικόπουλος, Κετόγλου (60′ Αδαμόπουλος), Αδαμίδης Α., Λαφάρας, Φωτόπουλος, Γιαγτζίδης (36′ Βασιλακάκης)

ΠΑΟΚ Κουλούρας : Μπρανιώτης, Τούφας, Τσουλτσίδης, Τσανακτσίδης (50′ Νικολόπουλος), Αμπρικίδης, Τάσο, Παναγιωτίδης, Λουτζιανιώτης, Γανόπουλος, Καρύδας (43′ Χατζηπάντος), Τεμιρτζόγλου (48′ Πιπερίδης)

Μεγάλος Τελικός

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Ρηγόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Ζουρνατζίδη και Γκόγκο

Αποβολή : Παναγιωτίδης (70′)

Συνθέσεις

Μακεδόνας Βέροιας : Δολδούρης, Καραφέντζος (68′ Κονκέτος Γ.), Δαμιανίδης, Παναγιωτίδης, Ιωσηφίδης, Μπεκιαρίδης, Υγρόπουλος, Τσίλης, Τσέας (12′ Μαντζουράνης), Θυμιόπουλος, Καραγιάννης (58′ Γκουγκούτας)

Αστέρας Αλεξάνδρειας : Καψάλης, Μάρκος, Κατράνας, Μαντζουρίδης (70′ Βολονάκης), Δελιόπουλος, Παναγιωτίδης, Μπρινιάς Μ., Μαρτσέλος, Ματελόπουλος, Δημόπουλος, Καψάλης (68′ Τσακιρίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected