Κατηγορίες

Ανακοίνωση του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα Κ16

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, με την οποία συγχαίρει τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα κ16 της ΕΠΣ Ημαθίας.

Παράλληλα, συγχαίρει και τον πρωταθλητή Αλιάκμονα Νησελίου, ενώ δεν παραλείπει να αναφέρεται σε κάποια γεγονότα που κατέγραψαν στον τελικό του Ενωσιακού γηπέδου Παλατιτσίων.

Αναλυτικά :

“Η Διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές της Κ16 και τον προπονητή τους Κώστα Μουρτζίλα που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετείχαν στον τελικό του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ Ημαθίας.

Εμείς ήμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τα τμήματα υποδομών μας, που με καθαρά στοιχεία ερασιτεχνικού σωματείου, παράγουν αθλητές και επανδρώνουν την αντρική ομάδα με αξιόλογα παιδιά. Ένα αξιόλογο ταξίδι που ξεκίνησε για μας, τον προπονητή και τα παιδιά αυτά πριν δύο χρόνια έφτασε στο τέλος του. Τι κι αν πανηγυρίσαμε απλά δύο δεύτερες θέσεις !!

Στη νέα αγωνιστική χρονιά οι 16ρηδες πια ποδοσφαιριστές μας αποτελούν την καλύτερη βάση για μια ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2.

Η σύνθεση της Κ16 : Χειμώνας, Δάμτσιος, Δαδόπουλος, Χασιώτης, Μπουρδάνος, Λίβας Ε., Σαββίδης, Βελιάδης, Τσιάτσης, Χατζηκυριακίδης, Μοτσιόπουλος, Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Πασβάνης, Γκόντριας, Λίβας Α., Βασιλείου, Τσακαλίδης, Κωνσταντινίδης, Τσιλώνης.

Θα ήταν παράλειψή μας να μη συγχαρούμε τα παιδιά και τους προπονητές του Αλιάκμονα Νησελίου για την επιτυχία τους. Κέρδισαν άξια έναν τίτλο.

Θα ήταν επίσης παράλειψή μας να μην παρατηρήσουμε την απουσία της Διοίκησης της ΕΠΣ Ημαθίας από αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου. Δυστυχώς οι 15ρηδες δεν ψηφίζουν .

Τέλος απευθυνόμενοι στους γονείς – οπαδούς που επιχείρησαν να μετατρέψουν τη γιορτή σε θέατρο ανάλογου θεάματος με το πρωτάθλημα της Α1, πετώντας δυναμιτάκια και βρίζοντας τον προπονητή μας, έχουμε μία μόνο παρατήρηση:

Μη δηλητηριάζετε τα παιδιά σας. Άθλημα σημαίνει άμιλλα και συναδέλφωση…

Καλό καλοκαίρι…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected