Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!

Τέλος το ρεπορτάζ του ποδοσφαίρου της Ημαθίας για το sportsup.gr! Tα νέα δεδομένα και η αδυναμία να παραμείνουμε “ρομαντικοί”…

Λίγο πριν τα έβδομα γενέθλια της ιστοσελίδας μας (στις 28/6/2012 ως ImathiaSportsNews τότε), έφτασε η ώρα για το επόμενο βήμα!

Οι εξελίξεις τρέχουν, η καθημερινότητα επιβάλει να είσαι σε εγρήγορση και πάντα με “ώτα ευήκοα” για νέες λειτουργίες, νέα θεματολογία και βεβαίως με σκοπό να αφήσεις πίσω ότι δεν σου ταιριάζει ή δεν σε καλύπτει.

Με την αλλαγή της ονομασίας σε sportsup.gr αλλά και τη φιλοξενία στη νέα πλατφόρμα, τα πάντα έχουν αλλάξει όσον αφορά τον τρόπο δουλειάς μας και βεβαίως έχουν αναπτυχθεί συνεργασίες που ούτε κατά διάνοια θα μπορούσαμε να σκεφτούμε πως θα είχαμε ακόμη και πριν 2-3 χρόνια.

Το κυριότερο απ όλα είναι πως οι αναγνώστες έχουν αγαπήσει αυτό που παρουσιάζουμε (με όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα που προκύπτουν γιατί λειτουργούμε χωρίς “πλάτες” και “συναναστροφές”) και μάλιστα έχουν βάλει τη σελίδα μας στην καθημερινότητα τους, πάντα σύμφωνα με τα στατιστικά που παρακολουθούν οι πιο ειδικοί από μας.

Η αλήθεια είναι πως η μετάβαση στη νέα σελίδα είχε προγραμματιστεί για το 2020, ωστόσο επισπεύδεται (χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στη λειτουργία, κάθε άλλο) λόγω των τελευταίων εξελίξεων στο ποδόσφαιρο της Ημαθίας.

Τα σκηνικά βίας, η απαξίωση του προϊόντος και η αδυναμία μας (γενικότερα) να κρατήσουμε ένα επίπεδο για να περάσουμε προς τα έξω μια εικόνα του ποδοσφαίρου πιο θετική, δεν μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε σε αυτό το περιβάλλον.

Οι συνεργάτες του sportsup.gr ΠΑΥΟΥΝ πλέον να καταγράφουν το ρεπορτάζ του ποδοσφαίρου στον νομό, ωστόσο θα συνεχίσουν την καταγραφή των αποτελεσμάτων, των στατιστικών και όλων των “παράλληλων” στοιχείων, που έχουν συγκεντρώσει με τεράστιο κόπο.

Η παρουσία μας στα γήπεδα δεν σταματά, θα δίνουμε το παρών όμως ΜΟΝΟ στους αγώνες των τμημάτων υποδομής και στις εκδηλώσεις των Ακαδημιών, εκεί όπου το “μικρόβιο” δεν έχει μεταδοθεί και τουλάχιστον βλέπουν το ποδόσφαιρο κοντά στα “θέλω” μας.

Τα δελτία τύπου των ομάδων θα δημοσιεύονται κανονικά, ωστόσο θα αναρτώνται ΜΟΝΟ αυτά που έρχονται στη σελίδα ενυπόγραφα και με τον προβλεπόμενο τρόπο.

Φίλοι μου αναγνώστες από την Ημαθία και όχι μόνο, ήρθε η ώρα να πάμε κόντρα στα “θέλω” μας, με ότι αυτό συνεπάγεται… Αλλά έφτασε η στιγμή να αφήσουμε πίσω αυτό που μας “χαλάει”, έχουμε μάθει να λειτουργούμε σε ένα επίπεδο το οποίο έχει χαθεί εδώ και καιρό…

Με τιμή,

Αργύρης Τσιγγενόπουλος
Αρχισυντάκτης sportsup.gr

Υ.Γ. : Παρακάτω το πρώτο κείμενο από το τότε ImathiaSportsNews αλλά και το τελευταίο ρεπορτάζ του sportsup.gr

Η συνέντευξη του Γιάννη Βαλδήρ στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο

Πρωταθλητής Ημαθίας ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected