Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Πρωταθλητής Ημαθίας ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων!

Ολοκληρώθηκε το φετινό πρωτάθλημα στην ΕΠΣ Ημαθίας, με τον τελικό αγώνα των play off ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Οι “πράσινοι” επικράτησαν με 3-0 και κατέκτησαν τον τίτλο, με αποτέλεσμα να επιστρέψουν μετά από έναν χρόνο στη Γ Εθνική. Ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί από πλευράς γηπεδούχων, οι οποίοι ολοκλήρωσαν μια επιτυχημένη σεζόν, αγωνιζόμενοι και στον τελικό του Κυπέλλου Ημαθίας με αντίπαλο τη Βέροια.

Από την άλλη πλευρά, ο “δικέφαλος” της Αλεξάνδρειας μπορούσε να είχε καλύτερη μοίρα στο παιχνίδι, αν ήταν πιο εύστοχος στο πρώτο ημίχρονο όμως στο δεύτερο δέχτηκε δύο γρήγορα γκολ με αποτέλεσμα να αποσυντονιστεί και να μείνει εκτός διεκδίκησης έστω της ισοπαλίας, που θα οδηγούσε τη σειρά σε δεύτερο ματς.

Σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν οι Ζησιόπουλος (58′), Παρσόπουλος (62′) και Λίτσι (88′).

Ο χρόνος του τρίτου τέρματος αλλά και των αλλαγών από το φύλλο αγώνος είναι από την “καθαρή” διάρκεια της αναμέτρησης καθώς στο 68′ το ματς διεκόπη για 15 περίπου λεπτά λόγω αψιμαχιών σε αγωνιστικό χώρο και κερκίδες.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τσιμεντερίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Γεωργιάδη και Τσιαμπάζη από την ΕΠΣ Κοζάνης

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Ατανάσωφ, Βλάχος, Τσιρίδης, Πέικος, Κιρκιλιανίδης Γ., Σωτηράκης, Κουκουράκης (87′ Αναδόλου), Ζησιόπουλος (72′ Αθανασιάδης), Παρσόπουλος (89′ Κιρκιλιανίδης Η.), Λίτσι (90+ Παπαδόπουλος Θ.).

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου, Κίτσας Ν. (75′ Βουλγαρόπουλος), Κούκλας Α., Καρατάσιος, Κίτσας Γ., Αργυρόπουλος, Λαδάς, Χαρισούδης (46′ Πέτκος), Πετράι (62′ Βεζυργιαννόπουλος), Μπουκλάς Α., Ζωγράφος (72′ Κούκλας Χ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected