Κατηγορίες
Διάφορα

H εντυπωσιακή επίδοση Κυμπουρόπουλου, ο “πρωτάρης” Γεωργούλης και οι 65000 περίπου ψήφοι του Βελόπουλου!

Στο 83.21% βρίσκεται αυτή τη στιγμή η καταμέτρηση των εκλογικών κέντρων της Επικράτειας όσον αφορά τις Ευρωεκλογές, με τη Νέα Δημοκρατία να προπορεύεται με 33.24% έναντι 23.77 του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά τους σταυρούς, έχουν ενσωματωθεί τα 9043 τμήματα από τα συνολικά 22675 της Επικράτειας, ωστόσο έχουν ήδη διαφανεί οι επιλογές των ψηφοφόρων όσον αφορά τα πρόσωπα που θέλουν να τους εκπροσωπήσουν στην Ευρωβουλή.

Η Νέα Δημοκρατία λαμβάνει το 33,24% των ψήφων και 7 έδρες, στις οποίες την πρωτοκαθεδρία λαμβάνει ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος (έχει ήδη φτάσει τις 250.000 ψήφους!) και ακολουθούν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, η Ελίζα Βόζενμπεργκ, η Μαρία Σπυράκη, ο Εμμανουήλ Κεφαλογιάννης, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ο Γιώργος Κύρτσος. Εκτός επτάδας βρίσκονται οι Γιώργος Αμυράς και Βίκη Φλέσσα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει το 23,77% των ψήφων και 6 έδρες, που κατανέμονται στους Δημήτρη Παπαδημούλη, Έλενα Κουντουρά, Κώστα Αρβανίτη, Στέλιο Κούλογλου, Αλέξη Γεωργούλη και Πέτρο Κόκκαλη. Εκτός εξάδας βρίσκονται οι Γιάννης Μουζάλας και Σπύρος Δανέλλης.

Το Κίνημα Αλλαγής λαμβάνει το 7.63% των ψήφων και 2 έδρες που αυτή τη στιγμή καταλαμβάνουν οι Νίκος Ανδρουλάκης και Εύα Καϊλή. Ακολουθούν οι Νίκος Παπανδρέου και Γιώργος Καμίνης.

Το ΚΚΕ είναι τέταρτο κόμμα και λαμβάνει 5,47% με 2 έδρες, που καταλαμβάνουν οι Κώστας Παπαδάκης και Λευτέρης Νικολάου-Αλαβάνος. Ακολουθούν οι Σεμίνα Διγενή και Λίλα Καφαντάρη.

Η Χρυσή Αυγή λαμβάνει 2 έδρες και ακολουθεί με το 4,85% των ψήφων. Προηγείται ο Γιάννης Λαγός και ακολουθεί ο Θανάσης Κωνσταντίνου και εκτός δυάδας μέχρι στιγμής είναι οι Γιάννης Παππάς και Βαγγέλης Μπαρμπούρης.

Μια έδρα λαμβάνει η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου με ποσοστό 4,13%, ο οποίος εκλέγεται άνετα ευρωβουλευτής, έναντι των Φράγκου Φραγκούλη και Σάββα Γεωργιάδη.

Το ίδιο και για το νεότευκτο ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη, με το οποίο εκλέγεται η Σοφία Σακοράφα και ακολουθούν ο Κλέων Γρηγοριάδης και η Κωνσταντίνα Αδάμου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected